• Publicat:
Știri

Iubitul Elenei Udrea are BIROU IMOBILIAR în Costa Rica. Cum își întreține Adrian Alexandrov familia, în timp ce logodnica lui se află DUPĂ GRATII

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, și-a deschis birou imobiliar în Costa Rica. Vezi cum intenționează fostul manechin să-și întrețină familia în Caraibe

Alexandrov a pus bazele afacerii în urmă cu câteva luni, după ce a lucrat mai mulți ani ca broker imobiliar. Firma lui este afiliată la Re/Max, cel mai prolific francizor din sectorul agențiilor imobiliare, la nivel global.

După arestarea logodnicei sale, Alexandrov a trebuit să aibă grijă de fetița nou-născută și se pare că va rămâne, cel puțin o vreme, în Costa Rica.

#office#realestate, scrie Adrian Alexandrov pe Facebook, alături de o fotografie în care se află la volan, îmbrăcat în costum.

În data de 7 octombrie, Alexandrov a distribuit pe Facebook o fotografie cu el și fiica sa. „Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil”,  scria el.

În 5 octombrie, Alexandrov lansase un alt mesaj emoționant pe Facebook: „Am ales să fac această postare, cu Elena și fetița noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. Trecem prin momente dificile și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea.

Elena este o femeie puternică și va trebui să rămână puternică în continuare, pentru ea și pentru fetița noastră.

PS: Îmi este greu să înțeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din brațele mamei.”

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, își poate vedea fetița într-un modul special al închisorii El Buen Pastor din San Jose, de două ori pe zi, pentru scurt timp, a anunțat Ministerul Justiției și Păcii din Costa Rica.

Deținutei „i s-a transmis că în penitenciar există un modul maternal pentru îngrijirea copiilor, în cazul în care este interesată de acest lucru, pentru copilul ei,” anunța Ministerul Justiției și Păcii din Costa Rica. „Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spațiu special. Este procedura care se aplică în cazul tuturor deținutelor care solicită.”

Elena Udrea și Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România.

foto: Facebook / Alexandrov Adrian

 

Inchide