Jucătorii „Generației de Aur” au primit bilete la tribuna a doua pentru meciul de la Euro 2020 disputat duminică pe Arena Națională

Jucătorii „Generației de Aur” au primit bilete la tribuna a doua pentru meciul de la Euro 2020 disputat duminică pe Arena Națională
Generația de Aur a urmărit primul meci de la Euro alături de suporteri / Sursă Foto: Gândul - Ilustrativ
Publicat: 14/06/2021, 23:06
Actualizat: 16/06/2021, 15:48

La prima partidă de fotbal organizată de România la Euro 2020, cea dintre Austria și Macedonia de Nord, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua, în timp ce politicienii au urmărit duelul de la tribuna oficială.

Dorinel Munteanu spune că este uimit de modul în care au fost tratați membrii „Generației de Aur”.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, Anca Dragu, președinta Senatului, dar și Nicușor Dan, Primarul Capitalei, au stat la tribuna oficială, alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Generația de Aur” a urmărit meciul alături de suporteri

Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost uimiți să afle că au bilete rezervate la tribuna a doua a Arenei Naționale, printre spectatorii obișnuiți.

„Pentru mine a fost o surpriză foarte mare că am primit un loc la tribuna a doua. Ce să spun? Nu am cuvinte. Din păcate, am fost repartizat în acea zonă. Chiar l-am sunat pe Gică Popescu și l-am întrebat unde are bilet. Mi-a zis că la tribuna a doua. La un asemenea eveniment… ce să facem.. Am zis că mă duc pentru fotbal. Pentru mine nu înseamnă nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce să spun, așa am fost repartizat, tratat. Mă doare sufletul, dar ce să facem…”, a declarat Dorinel Munteanu, la Digi Sport.

Reprezentanții „Generației de Aur” nu au putut urmări așa cum trebuie partida dintre Austria și Macedonia de Nord, având în vedere spectatorii aflați în apropierea lor le-au solicitat poze și autografe.