Klaus Iohannis, despre desființarea Serviciului Omoruri: Nu am auzit despre desființarea unui serviciu vital! Voi verifica – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Klaus Iohannis, despre desființarea Serviciului Omoruri: Nu am auzit despre desființarea unui serviciu vital! Voi verifica – VIDEO
Klaus Iohannis, despre desființarea Serviciului Omoruri: Nu am auzit despre desființarea unui serviciu vital! Voi verifica / Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis că nu „a auzit” despre desființarea Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Române, ci doar s-a discutat despre organizarea internă a ministerelor. 

„Am discutat despre organizarea internă a ministerelor, dar despre desființarea unui serviciu vital nu am auzit. Poate aveți surse, voi verifica”, a declarat Klaus Iohannis în cadrul conferinței de presă susținuă miercuri.

De asemenea, le-a transmis și un mesaj ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, și secretarului de stat din MAI, Bogdan Despescu – „Să se implice total pentru cetățeni”.

Scandal fără precedent în Poliția Capitalei! Serviciul Omoruri, „măcelărit” printr-un plan secret de reorganizare! (EXCLUSIV)

Poliția Capitalei stă pe un butoi de pulbere după ce, sub pretextul reorganizării întregului Minister de Interne, conducerea instituției ar fi hotărât restructurarea unora dintre cele mai importante structuri. Este vorba, în primul rând, despre Serviciul Omoruri, dar și Serviciul de Presă și Serviciul Furturi Auto, care vor fi desființate.

Ecourile scandalului declanșat pe marginea evenimentelor legate de moartea violentă a liderului interlop Emi Pian, care au condus până la demisia de onoare a șefului Poliției Române, nu s-au stins nici acum.

La sfârșitul lunii iulie, ministrul Internelor, Marcel Vela, anunța că la nivelul Poliției Române va avea loc o reorganizare care va conduce la o eficientizare a activității polițiștilor. Ministrul Vela explica atunci că, în contextul acestei reorganizări, se va schimba numele Poliției Române, care se va numi „Poliția Națională”, se vor face noi achiziții și se vor înființa structuri noi, așa cum sunt, de exemplu, Poliția Animalelor și Poliția Școlilor.

Ulterior, cel puțin la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), fiecare structură a primit o adresă de la MAI, prin care trebuia să transmită toate funcțiile vacante, în așa fel încât acestea să fie radiate sau transferate către cele două noi unități.

Numai că, surse din Poliție au dezvăluit pentru GÂNDUL.RO, că reorganizarea despre care vorbea Marcel Vela ar fi folosită și pentru plata unor polițe.

Ca urmare, după ce comisarul șef Radu Gavriș, adjunct al Poliției Capitalei, a fost detașat, pentru șase luni, la IPJ Harghita, mai multe structuri urmează să fie reorganizate din temelii sau chiar desființate.

Ca urmare, sursele GÂNDUL.RO, au afirmat că, potrivit unui plan de reorganizare susținut de comisarul șef Bogdan Berechet, directorul DGPMB, Serviciul Omoruri va fi „măcelărit”.

Citește CONTINUAREA AICI.

 

Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
FOTO. Vica, balerina lui Piţurcă, s-a fotografiat goală în pat! Imagini interzise cu vedeta TV
UIMITOR! Aceste fetițe s-au născut din aceeași mamă și în aceeași zi, dar NU SUNT...
Acest bărbat pretinde că este Iisus. Cum spune el că VA SALVA LUMEA… L-au arestat!
FOTO. Cum arăta Mirela Vaida acum 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta...
Bani mai mulți pentru români. Poți lua 1.200 de lei fără să faci nimic
România este în topul ţărilor acuzate la CEDO. Cât plătim pentru condamnările de la CEDO
Țara în care firma plătește angajaților care lucrează remote toate costurile generate de telemuncă
Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
O femeie a luat decizia să-și schimbe RELIGIA. Nu bănuia nicio clipă că va ajunge...
Ce ASCUND visele şi sexualitatea reprimată
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Ministrul Sănătăţii, anunţ şoc. Vom avea sau nu restricţii după alegeri?
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. TOP 13 alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
×
GÂNDUL LIVE 23.09.2020

Urmăriți GÂNDUL LIVEExplicație halucinantă a pedofilului din Iași care a violat în mod repetat un copil de numai șase ani. El a declarat judecătorilor că a preferat să profite de un copil decât să-și însele soția care este plecată în afara țării, la muncă. Violatorul l-a agresat sexual pe minor de mai multe ori, iar după fiecare agresiune îi oferea trei lei pentru a nu povesti nimănui ce s-a intamplat. https://www.gandul.ro/19507732Robert Negoiță și Marius Chircă, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Miercuri, 23 septembrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide