LANSARE SAMSUNG GALAXY S4 LIVE. Când va putea fi cumpărat SAMSUNG GALAXY S4. Dual Camera, Home Sync, S Voice Drive, Samsung Hub – atuurile SAMSUNG GALAXY S4. VIDEO

Publicat: 15/03/2013, 03:01
Actualizat: 29/07/2014, 17:27

LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4 a avut loc vineri dimineață, la New York, și a fost transmisă LIVE STREAM și LIVE TEXT de Gândul. Noul SAMSUNG GALAXY S4 va avea un display de 5 inci Full HD Super AMOLED, o cameră foto/video spate de 13 MP (și una față de 2MP) și o memorie internă de 16/32/64 GB (plus microSD care suportă până la 64 GB). Noul SAMSUNG GALAXY S4 va funcționa cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean și va fi disponibil atât în varianta 3G, cât și 4G LTE. Noul SAMSUNG GALAXY S4 va fi disponibil pe piață la finalul lunii aprilie în 155 de țări, dar SAMSUNG nu a făcut încă un anunț legat de prețul noului SAMSUNG GALAXY S4. De asemenea, în cadrul prezentării nu s-a vorbit nici despre procesorul noului SAMSUNG GALAXY S4, deși pagina de Facebook Samsung Mobile Romaniași bloguri de tehnologie precum The Verge oferă date în acest sens.

Noul SAMSUNG GALAXY S4 se vrea a fi atât un telefon de business, cât și unul pentru timpul liber. Din acest motiv, cei de la SAMSUNG au implementat pe noul GALAXY S4 funcția Samsung KNOX, care separă partea de business a telefonului (numere de telefon ale șefilor și partenerilor, e-mail, programe etc) de cea de timp liber (numere de telefon ale prietenilor, fotografii, muzică, jocuri etc).

SPECIFICAȚII SAMSUNG GALAXY S4. Sursa foto Ziarul Financiar/Samsung Mobile Romania

NoulSAMSUNG GALAXY S4,LANSATla New York în cadrul unei prezentări presărate cu dialoguri amuzante și momente muzicale, se remarcă prin multitudinea de funcții și aplicații inovatoare:Sound&Shot(se înregistrează vocile și celelalte sunete din momentul realizării unei fotografii);Smart Scroll(utilizatorii pot „derula” clipuri, melodii sau text cu privirea, iar în momentul în care își iau privirea de la ecran acesta nu se mai mișcă);DualCamera(cel care face o fotografie sau un filmuleț’poate apărea în fotografia sau filmulețul respectiv, dacă dorește acest lucru. Acest lucru se realizează cu ajutorul celor două camere foto/video, care pot fotografia sau filma concomitent);STranslator(aplicație text-to-speech și speech-to-speech care traduce din și în 9 limbi);HomeSync(un cloud care poate fi accesat de maximum 8 utilizatori, fiecare având 1 TB spațiu de stocare);SVoiceDrive(asistent personal atunci când utilizatorul se află la volan, pentru ca acesta să controleze în totalitate telefonul, chiar dacă nu are mâinile libere);SamsungHUB(magazin online de filme, clipuri, muzică);GroupPLAY(redarea aceluiași clip, aceluiași joc sau aceleiași melodii pe mai multe telefoane concomitent. Dacă sunt conectate șase telefoane, se poate forma un sistem audio surround 5.1);SHealth(monitorizează anumiți parametri legați de sănătatea utilizatorului).

PREȚUL SAMSUNG GALAXY S4ar putea varia între 599 de dolari (2.036 lei) și 499 lire sterline (2.530 lei), conform diferitelor surse apropiateSAMSUNG. În cadrul prezentării SAMSUNG GALAXY S4 nu s-a vorbit, însă, deloc despre PREȚ.

Iată mai jos LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4, transmisă în format LIVE TEXT:

1.59 LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4 s-a încheiat. Niciun detaliu despre PREȚ sau o dată exactă a LANSĂRII.

1.57 SAMSUNG GALAXY S4 va fi echipat cu o husă – S View Cover – cu o porțiune transparentă, care permite vizualizarea ecranului sau răspunsul la telefon fără a scoate husa.

1.56 Funcția S Health monitorizează anumiți parametri de sănătate ai utilizatorilor.

1.54 Funcția Smart Scroll & Pause oprește clipurile sau scroll-ul în momentul în care utilizatorii își iau ochii de pe ecran. De asemenea, funcția permite „derularea” clipurilor sau melodiilor cu ajutorul privirii.

1.53 Funcția Air Gesture permite navigarea fără a atinge telefonul, iar Air Wave Accept permite utilizatorului să răspundă la telefon printr-un simplu gest al mâinii.

1.50 Funcția Group Play permite redarea aceluiași clip sau aceleiași melodii pe mai multe telefoane SAMSUNG GALAXY S4 concomitent. Dacă sunt conectate șase telefoane, se poate forma un sistem audio surround 5.1.

1.49 Funcția Samsung KNOX permite separarea telefonului în două secțiuni: secțiunea de BUSINESS și secțiunea de JOACĂ, care nu se întrepătrund.

1.47 Samsung Hub este magazinul online de unde utilizatorii de SAMSUNG GALAXY S4 își pot descărca filme sau muzică.

1.46 Ecranul tacticl al noului SAMSUNG GALAXY S4 funcționează chiar și atunci când utilizatorul poartă mănuși.

1.42 Funcția S Voice Drive este asistentul personal al utilizatorului de SAMSUNG GALAXY S4, folositoare mai ales atunci când utilizatorul se află la volan.

1.41 HomeSync este o aplicație de tip cloud, în care utilizatorii (maximum 8) au câte 1 TB pentru a partaja fișiere.

1.38 Funcția Story Album realizează automat un album foto cu fotografiile similare. Fotografiile pot fi tag-uite cu date privind locul, ora, temperatura etc. Utilizatorii pot comanda unele fotografii realizate cu SAMSUNG GALAXY S4 în varianta pe hârtie.

1.35 Funcția S Translator este o aplicație care înțelege 9 limbi și traduce dintr-una în alta (atât text-to-speech, cât și speech-to-speech). Funcția Optical Reader poate traduce textele din documente și fotografii în alte limbi.

1.33 Funcția Drama Shot permite realizarea unui colaj din mai multe fotografii, iar funcția Eraser șterge elementele nedorite din fotografie.

1.29 Urmează un moment teatral care ilustrează situații în care oamenii au nevoie de SAMSUNG GALAXY S4. Funcția Dual Camera permite filmarea de clipuri cu ambele camere video, concomitent. Asta înseamnă că reacțiile celui care filmează vor fi capturate în video. Funcția Dual Camera funcționează și cu fotografiile. Funcția Sound&Shot surprinde vocile celor care se pregătesc să facă o fotografie și o redă în momentul în care este privită fotografia respectivă.

1.26 Camera foto de pe spatele SAMSUNG GALAXY S4 va avea 13 MP, camera față – 2 MP. SAMSUNG GALAXY S4 va veni în variantele de 16 GB, 32 GB, 64 GB și 128 GB plus un slot de micro-SD care suportă alți 64 GB. SAMSUNG GALAXY S4 va avea senzor infraroșu, dar și de temperatură și umiditate.

1.25 Câteva specificații tehnice:

1.23 Noul SAMSUNG GALAXY S4 are un display de 5 inci Full HD Super AMOLED, este mai subțire și mai ușor decât SAMSUNG GALAXY S3. SAMSUNG GALAXY S4 va fi disponibil în două culori: negru și alb.

1.20 JK Shin: „SAMSUNG GALAXY S4 se va lansa la finalul lunii aprilie în 155 de țări și va fi disponibil în variantele 3G și 4G LTE”.

1.20 Așa arată noul SAMSUNG GALAXY S4 – Life Companion (Companionul):

1.16 JK Shin anunță că noul SAMSUNG GALAXY S4 va avea funcțiile Sound&Shot (care înregistrează sunetul din momentul capturării unei fotografii) și Smart Scroll – Eye Scroll & Pause (scroll cu ajutorul privirii, pauză când utilizatorul își îndepărtează privirea). „SAMSUNG GALAXY S4 este soluția perfectă atât pentru business, cât și pentru relaxare”, a declarat JK Shin.

1.14 JK Shin, șeful diviziei IT de la Samsung, intră pe scenă: „Au fost multe zvonuri despre produsul pe care vi-l voi arăta în această seară. Va fi o inovație, care ne va ajuta să avem o viață mai bogată și mai ușoară”.

1.11 Prezentarea începe cu un spot în care un copil se pregătește de ziua cea mare: LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4. Copilul intră pe scenă, cu cutia noului SAMSUNG GALAXY S4 în mână.

1.05 „Show-ul va începe în câteva minute”. LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4 se lasă așteptată.

0.59 Prima imagine din sala din New York.

0.55 LANSAREA SAMSUNG GALAXY S4 este aproape să înceapă. „Show-ul va începe în cinci minute”, se aude din boxe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului