Lia Olguța Vasilescu acuză PNL că a lansat un „fake news” despre părerea sa asupra pandemiei: „Doar la asta se rezumă campania voastră? Nu vă mai obosiți!”

Lia Olguța Vasilescu acuză PNL că a lansat un „fake news” despre părerea sa asupra pandemiei: „Doar la asta se rezumă campania voastră? Nu vă mai obosiți!”
VIDEO | Olguța Vasilescu: Moțiunea de cenzură va trece
Publicat: 13/07/2020, 19:54
Actualizat: 13/07/2020, 20:21

Lia Olguța Vasilescu acuză PNL că a lansat o știre falsă în legătură cu opinia sa legată de pandemia de coronavirus. Deputatul PSD a reacționat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, în legătură cu acest subiect, spunând că adevărata sa părere a fost făcută publică.

„Presa mă atenționează că peneliștii transmit pe surse «un fake news» despre «părerea» mea asupra pandemiei. Nu vă mai obosiți! Părerea mea e publică, postările mele de pe Facebook sunt publice încă din vremea în care voi spuneați că e «o simplă răceală». Parcă aveați un «grup strategic» de combatere a fake news-urilor… Acum înțeleg că le promovați, de fapt! Doar la asta se rezumă campania voastră? V-au venit sondajele și ați intrat în vrie?”, a scris fostul ministru al Muncii.

Lia Olguța Vasilescu, atac fără menajamente și la Nicușor Dan: ”Băiețaș, e o vorbă în popor. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”

Lia Olguța Vasilescu a postat recent, tot pe pagina sa de Facebook, un mesaj acid și la adresa lui Nicușor Dan și a reprezentanților USR, ironizând prestațiile acestora din ultima perioadă.

Mesajul pe care îl transmite Lia Olguța Vasilescu este acela că roata se întoarce, de fiecare dată, iar Nicușor Dan și reprezentanții USR au parte, acum, de un tratament politic pe care chiar ei l-au aplicat adversarilor politici.

Lia Olguța Vasilescu apelează, de altfel, și la varianta „înțelepciunea populară”, aducându-i aminte lui Nicușor Dan că nu trebuie să faci altora ceea ce nu îți place să ți se facă ție.

Deputatul PSD se referea la scandalul dintre Nicușor Dan și viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, de la începutul lunii iunie.

Atunci, candidatul  la Primăria Capitalei susținut de  PNL-USR, Nicușor Dan, și-a instalat un pupitru pe un trotuar plin de gropi și bălți din Prelungirea Ghencea (la șantierul de supralărgire a străzii), unde a fost prezentant un bilanț critic al primarului Gabriela Firea. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost prezent și el la conferința de presă, contraargumentând datele prezentate de Nicușor Dan și afirmând că „pe Nicușor Dan l-au lăsat toți și nu se află în nicio majoritate”. Cei doi au avut și un scurt dialog, după ce viceprimarul l-a întrerupt de mai multe ori.

”Nicușor Dan plânge de mama focului pe la TV se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. «Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui își exprime punctul de vedere fară deranjeze». Băiețaș, e o vorbă în popor: ce tie nu-ți place, altuia nu-i face! Mai tii minte când stăteai atârnat de tribuna Parlamentului cu pancarta de gât și nu îi lăsai pe deputații PSD vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferințe de presă? Ai uitat?”, întreba, retoric, Lia Olguța Vasilescu.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase