Liber la SELFIE, chiar și la volan! Polițiștii NU-I mai sancționează pe șoferi în trafic. Anunțul care a provocat ISTERIE

Liber la SELFIE, chiar și la volan! Polițiștii NU-I mai sancționează pe șoferi în trafic. Anunțul care a provocat ISTERIE
Publicat: 28/02/2019, 14:18

„Veste bună de la MAI!

Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de selfie și live la volan, vă informăm că, în perioada 29-31 februarie 2019, polițiștii nu vor sancționa aceste abateri în trafic.

Dar stați, asta nu e tot!

De asemenea, în perioada 29-31 februarie 2019, vor putea fi văzuți porci care zboară…

IMPORTANT! Prin această glumă, cât se poate de serios, vrem să vă transmitem următorul mesaj!

Cum aceste zile nu există, nu vor exista porci care vor zbura, nici zile în care vom încuraja aceste încălcări ale legii.

Mai bine vă concentrați pe faptul că mâine e 1 Martie. Aveți grijă ce mărțișor îi oferiți iubitei, să nu luați poziția ghiocelului în fața ei.

În acest moment, proiectul de modificare și completare a Legii privind circulația pe drumurile publice este în fază finală. Astfel că cei care fac live la volan vor risca să rămână fără permisul de conducere.

Vă mulțumim pentru implicarea în acest proiect.

Numeroasele voastre propuneri au fost în atenția noastră. Precum și live-urile pe care ni le-ați trimis”, anunță MAI pe Facebook.

„Auzi, da’ de când te interesează pe tine ce fac eu cu telefonulîn mașina mea personală?Apropo, nu prevede legea acest aspect, vă asigur eu, atâta timp cât nu ma aflu cu telefonul în mânăîn timpul condusului. Consider că nu este nici o încălcare a legii atâta timp cât telefonul se află în suportul de telefon prins în geam! Telefonul poate rula pe video intern, înregistrare în memoria internă cu privire la înregistrarea deplasării sau poate rula pe live pe rețele de socializare. Mă repet: încă nu există lege care să promulge încălcarea legii, atâta timp cât telefonul nu este în mâna șoferului ! MAI😐”, le transmite un comentator polițiștilor.

Făcând abstracție de glume, tot mai multe accidente rutiere se produc din neatenția unor șoferi care folosesc telefonul mobil la volan, cu precădere pentru a-și face selfie-uri sau în scopul transmiterii unor imagini live.

foto: captură youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase