Liberalul Dan Cristian Popescu a fost anunțat de Gabriela Firea drept candidat PSD pentru Sectorul 2

Liberalul Dan Cristian Popescu a fost anunțat de Gabriela Firea drept candidat PSD pentru Sectorul 2
GÂNDUL LIVE. Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, printre invitații Emmei Zeicescu, miercuri, 19 august, începând cu ora 11:30
Publicat: 08/08/2020, 16:16
Actualizat: 06/04/2021, 17:32

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a distribuit pe contul său de Facebook, lista cu candidații pentru primăriile de sector. Dan Cristian Popescu, politicianul care trebuia să candideze din partea PNL, este acum pe lista Social-Democraților pentru Sectorul 2 al capitalei.

Gabriela Firea spune că Popescu a fost „trădat în miez de noapte” de PNL

În imaginile distribuite pe Facebook, Gabriela Firea apare alături de Marcel Ciolacu și Dan Cristian Popescu.

„În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate și aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. „Măreața realizare” obținută este unificarea unor șefi de partide, a unor interese, a unor încrengături și, implicit, bătălia pe funcții. Întotdeauna am ales oamenii și proiectele concrete, în detrimentul fuziunii și coaliției între niște conduceri de partide. Sunt mândră sa fiu candidatul oamenilor, și nu al alianțelor, și mă voi lupta cu candidatul „partidelor de dreapta unite” – așa cum scrie pe toate afișele și cum se prezintă în emisiuni! Nu mă simt mai neînsemnată, mai fără forță, fiind doar candidatul cetățenilor, și nu al unor partide unite. Eu sunt unită cu oamenii de rând, fără funcții politice! Așa se prezintă lucrurile și în cazul sectorului 2 al Capitalei. Am ales să formam echipă cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe, deja, toate problemele, are și soluții, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar – colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus că Dan Cristian Popescu a fost „trădat” în detrimentul „ unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune”.

„Vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele de „dreapta”, nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice”, a mai spus Firea.

Dan Cristian Popescu a distribuit, și el, pe Facebook, un text: „Cine știe să facă bine și nu face, săvârșește un păcat” (Iacov 4.17). El spune că nu a intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce poate pentru cetățeni, iar proiectele sale au fost „călcate în picioare”, acesta fiind motivul pentru care candidează din partea PSD.

„Deoarece proiectele mele, propuse, discutate și susținute de către cetățenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din rațiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine. De astăzi (sâmbătă – n.r.) sunt candidatul susținut de către PSD la Primăria Sectorului 2 și cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele și vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani. Le mulțumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetățenii din acest sector. Și eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianțele comerciale de partide! Împreună cu voi va fi bine #Aca2ă!”, spune Dan Cristian Popescu.

PSD va depune candidaturile pentru alegerile locale în cursul săptămânii care urmează. Pentru Primăria Bucureștiului, PSD va merge tot cu  Gabriela Firea. La Sectorul 1 candidatul este Daniel Tudorache, la Sectorul 2 – Dan Cristian Popescu, la Sectorul 3 – Aurelian Bădulescu, la Sectorul 4 – Daniel Băluță, la Sectorul 5 – Daniel Florea și la Sectorul 6 – Gabriel Mutu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția