Locuri de muncă pentru români în Danemarca, Germania sau Marea Britanie

Locuri de muncă pentru români în Danemarca, Germania sau Marea Britanie
Publicat: 08/01/2015, 16:21

Danemarca recrutează 50 de culegători de căpșuni și zmeură pentru o fermă care deține 23 de hectare pentru cultivarea căpșunilor în câmp și în solarii, precum și trei hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri.

Candidații trebuie să aibă minim 18 ani, experiență de muncă în acest domeniu, să vorbească foarte bine limba engleză, iar experiența în străinătate în domeniul agricol constituie un avantaj.

Plata muncii se va face la kilogram, echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1,6 euro brut/kg.

Angajatorul precizează că oferă și alte beneficii, cum ar fi: cazare în rulote, două persoane/cameră contra unei taxe de cazare de 50 de coroane daneze/zi.

„Sunt puse la dispoziție spații de bucătărie, mașini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să își cumpere și să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus întors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului”, se arată în anunțul de angajare.

Contractul va fi pentru perioada 20 iunie-25 septembrie 2015, se va lucra șase zile pe săptămână, între cinci și șapte ore/zi.

Tot în Danemarca mai sunt vacante 11 posturi de superviser culegători de fructe, salariul de pornire fiind echivalentul în coroane daneze a 10 euro brut/oră, dar mai sunt căutați și 50 de culegători de mazăre. Plata muncii se va face în funcție de cantitatea culeasă, salariul fiind în jur de 0,6 euro/kg +12,5% bani de concediu.

În Polonia se caută doi dispeceri transport. Absolvenții de studii superioare vor avea un avantaj dacă vor candida pentru aceste posturi, însă angajatorul mai cere minim un an experiență în logistică de transport, precum și cunoașterea limbii poloneze – nivel avansat, engleza – nivel avansat și germana – nivel intermediar.

Salariul oferit este de minim 2.500 zloți polonezi brut/lună, negociabil în funcție de experiență, angajatorul precizând că mai oferă training gratuit, asigurare privată de sănătate și bonusuri financiare.

Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar cei interesați pot trimite CV și scrisoare de intenție în limba engleză la adresa [email protected].

Doi angajatori din Marea Britanie vor să angajeze câte un șofer de camion care să aibă între doi și cinci ani experiență, permis de conducere cu maxim șase puncte penalizare și să vorbească la nivel mediu limba engleză.

Salariile oferite sunt de opt, respectiv nouă lire brut/oră, iar contractele sunt pe perioadă determinată.

O companie din Bulgaria recrutează un agent vânzări pentru România. Candidaților li se cer studii superioare, experiență minim șase luni, permis de conducere și să vorbească fluent limba engleză.

Firma produce și comercializează instalații de încălzire bazate pe panouri solare, iar activitatea constă în prospectarea pieței, dezvoltarea portofoliului de clienți, propunerea de noi produse și servicii și participarea la târguri de profil.

Contractul va fi pe perioadă nedeterminată, salariul negociabil, iar angajatorul menționează că oferă și mașină de serviciu, telefon și computer.

O firmă din Germania recrutează 10 electricieni care să aibă calificarea profesională încheiată ca electrician sau meserie echivalentă, experiență profesională ca electrician în domeniul industrial, permis de conducere categoria B și autoturism personal, abilitatea de a interpreta planuri și scheme electrice și disponibilitate imediată. De asemenea, candidații trebuie să aibă cunoștințe bune de limba germană, nivel B1 – B2.

Durata contractului este nedeterminată, dar cu șase luni perioadă de probă, iar salariul va fi stabilit conform contractului colectiv de muncă.

Tot în Germania se mai recrutează 30 de asistenți medicali generaliști, care să aibă calificarea profesională încheiată și cunoștințe de limba germană, minim A2.

Salariul oferit variază între 2.200 – 2.700 euro brut/lună.

Persoanele preselectate în urma interviului vor avea o săptămână de practică în Germania, iar cheltuielile privind transportul și cazarea vor fi suportate de VIJ Stuttgart. De asemenea, se acordă cursuri de limba germană în România până la nivelul B1.

Candidații admiși vor fi consiliați în primele zile după ce ajung în Germania pentru a li se facilita demersul birocratic și administrativ în întocmirea documentației.

Contractele sunt pentru cel puțin un an de zile.

În Norvegia, sunt disponibile 20 de posturi de șofer autobuz, care vor conduce autobuze etajate în sezonul turistic 2015.

Cei interesați, trebuie să aibă permis de conducere categoria D, experiență mare ca șofer autobuz, cazier juridic curat și să vorbească limba engleză.

Salariul oferit este de 19,5 euro brut/oră iar contractul este pentru perioada 1 mai – 1 septembrie 2015.

Persoanele care doresc să candideze pentru aceste posturi pot trimite CV Europass în limba engleza la adresa de e-mail: [email protected].

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului