Mădălina Ghenea a găsit „formula” câștigătoare. Cu cine a apărut la o gală caritabilă la Cannes

Mădălina Ghenea a găsit „formula câștigătoare. Cu cine a apărut la o gală caritabilă la Cannes
Publicat: 24/05/2015, 15:58

Mădălina Ghenea, care joacă în lungmetrajul „Youth/ La giovinezza/”, de Paolo Sorrentino, aflat în competiția oficială a ediției din acest an a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, și pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au fost fotografiați, stând alături, la aceeași masă, la gala amfAR, un cunoscut eveniment organizat anual în timpul festivalului.

Tabloidul britanic The Daily Mirror speculează pe marginea relației care ar putea exista între Mădălina Ghenea și Lewis Hamilton, având în vedere că în luna februarie pilotul britanic s-a despărțit de iubita lui, cântăreața Nicole Scherzinger.

„Lewis Hamilton se poate să fi găsit ‘Formula’ câștigătoare cu modelul român transformat în actriță Mădălina Ghenea”, se spune într-un articol publicat pe mirror.co.uk.

O fotografie cu Mădălina Ghenea și Lewis Hamilton participând la gala amfAR a fost publicată și pe contul de Twitter al pilotului britanic.

Cel mai mare eveniment de caritate și monden din Europa, a 22-a gală „Cinema contra SIDA” organizată de amfAR, fundația înființată de celebra Elizabeth Taylor, a reunit, joi seară, la hotelul Eden Roc din Cap d’Antibes numeroase celebrități, între care Sienna Miller, Jake Gyllenhaal, Diane Kruger, Michael Fassbender și Marion Cotillard. La ediția din acest an a evenimentului a fost strânsă o sumă totală de peste 30 milioane de dolari. În cadrul galei o sculptură uriașă de Jeff Koons, intitulată „Coloring Book”, a fost vândută cu peste 13 milioane de dolari, potrivit site-ului evenimentului.

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton au o relație, marcată de câteva despărțiri și împăcări, care a început în anul 2007. Nicole Scherzinger, fosta cântăreață principală din grupul Pussycat Dolls, s-a despărțit pentru a patra oară de iubitul ei, Lewis Hamilton, în luna februarie, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie, după cum informa la momentul respectiv presa britanică.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com și, de-a lungul timpului, ar fi avut relații cu actori faimoși, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriță în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat și în filmul „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincția fiind acordată de o asociație culturală în contextul ediției din 2012 a Festivalului Internațional de Film de la Roma.

În pelicula „La giovinezza/ Youth”, de Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea joacă alături de actori renumiți precum Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine și Rachel Weisz. Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula „La Grande Bellezza/ The Great Beauty”, care a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Haos în centrul Londrei după ce doi cai militari au scăpat de sub control