Mai multe culturi de cannabis, descoperite în urma unor perchezitii efectuate în Bucureşti – VIDEO

Mai multe culturi de cannabis, descoperite în urma unor perchezitii efectuate în Bucureşti - VIDEO
Mai multe culturi de cannabis, descoperite în urma unor perchezitii efectuate în Bucureşti - VIDEO
Publicat: 09/10/2020, 16:41

În timpul unor percheziţii făcute în Capitală, trei plantaţii indoor de cannabis au fost descoperit de polițiștii din București. Cinci persoane au fost duse la audieri fiind bănuite că au făcut trafic de droguri.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, în urma a patru percheziţii, efectuate în Bucureşti, de poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T., au fost depistate mai multe persoane bănuite că ar fi înfiinţat culturi de cannabis. De asemenea, au fost indisponibilizate trei culturi indoor de cannabis, formate din 81 de plante.

Ancheta a început în luna mai, din cercetări rezultând indicii că patru persoane ar fi înfiinţat mai multe culturi de cannabis, drogurile fiind ulterior comercializate de o altă persoană.

La imobilele percheziţionate, au fost descoperite şi indisponibilizate trei culturi indoor de cannabis, formate din 81 de plante, în diferite stadii de dezvoltare, aparatură pentru creşterea plantelor de cannabis în valoare de aproximativ 20.000 de lei, 200 de grame de fragmente vegetale uscate, 2.900 de lei şi trei telefoane mobile.

Cinci persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri, iar ulterior procurorul de caz a dispus reţinerea uneia dintre ele, pentru savârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

De asemenea, faţă de alte două persoane a fost dispusă cercetarea sub control judiciar, pentru savârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Cea mai mare plantație de cannabis subterană din Spania, creată de patru români

Poliția Națională spaniolă a demontat o plantație subterană de marijuana situată sub o plantație de măslini din Toledo, fiind cea mai mare descoperită în Spania, într-o operațiune în care au fost arestați patru bărbați.

Plantația a fost amplasată într-o groapă săpată în acest scop la o adâncime de 4 metri sub o plantație de măslini situată în zona Cerro de los Palos, foarte aproape de orașul Toledo, în cadrul unei ferme. în interiorul căreia au fost găsite 1.022 plante de canabis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase