Mai ții minte „cărămida” Nokia 1011? Cu câți lei se vinde, acum, primul telefon mobil apărut în România

Mai ții minte cărămida Nokia 1011? Cu câți lei se vinde, acum, primul telefon mobil apărut în România
Sursă Foto - OLX
Publicat: 22/10/2022, 16:32
Actualizat: 22/10/2022, 19:37

Telefonul pe care l-au avut mulți dintre noi, Nokia 1011, a ajuns să coste cât nu te-ai aștepta! Iată cum este prezentat pe OLX mobilul denumit și ”cărămidă”.

În anunțul postat pe internet, vânzătorul garantează că telefonul funcționează perfect și este într-o stare foarte bună, iar prețul pentru acest telefon este de 599 de lei.

„Telefonul este funcțional! Funcționează fără defecte! Se vinde cu încărcător. Pentru cine este interesat, pot trimite poză cu el aprins!

Telefonul se adresează colecționarilor! Predare personală în Caransebeș. Trimit în țară doar cu plata transportului dus-întors în avans!”, scrie în anunțul de pe OLX.

Sursă Foto – OLX

Nokia 3310, telefonul cunoscut pentru bateria rezistentă

Telefonul Nokia 3310 nu are foarte multe funcții, ceea ce-l face să nu fie la fel de căutat pe piața telefoanelor mobile cum obișnuia să fie în trecut.

Acesta vine cu câteva jocuri preinstalate, dar cu o baterie impresionantă.

De altfel, telefonul a devenit cunoscut tocmai pentru durata de viață a bateriei, contând și designul simplu și eficient.

Pe site-urile unde poți pune diferite anunțuri de vânzare a obiectelor, un astfel de telefon se vinde cu 524 de lei.

Telefonul cântărește aproximativ 133 de grame și are un ecran monocrom cu o rezoluție de 84 x 84 pixeli.

Memoria telefonului nu este la fel de mare ca cea a celor din zilele noastre. De altfel, un Nokia 3310 are o capacitate de aproximativ 500 MB, iar în urmă cu mulți ani, era unul dintre cele mai folosite teleofoane.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase