Marinela Sarbu
21.02.2019
Știri

Maia Sandu și Andrei Năstase afirmă că au fost OTRĂVIȚI CU MERCUR: Suntem ținta unor ATACURI MIȘELEȘTI. Guvernarea ne dorește MORȚI

Maia Sandu și Andrei Năstase afirmă că au fost OTRĂVIȚI CU MERCUR: Suntem ținta unor ATACURI MIȘELEȘTI. Guvernarea ne dorește MORȚI
Video. „Suntem ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări". Vezi reacția democraților

Liderii alianței ACUM afirmă că, în urma mai multor teste, au fost depistate cantități exagerate de metale grele în sânge. Iar medicii spun că o astfel de acumulare nu poate fi explicată în mod natural.

„A fost o perioadă în care am avut probleme de sănătate, am mers și am făcut teste. Am descoperit că avem un conținut exagerat de metale grele în sânge și acest lucru mi s-a întâmplat și mie, și domnului Năstase. Am făcut tratament și acest tratament a ajutat la coborârea acestor metale grele în sânge. După o perioadă, testele recente au arătat iarăși o creștere și medicii cu care am discutat noi spun că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, deci nu se poate întâmpla fără o intervenție din afară”, a declarat Maia Sandu.

„Sunt niște lucruri pe care nu putem să le luăm în serios, în contextul atacurilor pe care le comite această guvernare în raport cu cei care le pun în pericol aflarea mai departe la putere”, spun liderii ACUM.

La rândul său, Andrei Năstase a afirmat că are certitudinea că cei doi lideri ai opoziției sunt „ținta unui atac mișelesc din partea acestei guvernări care ne dorește morți”.

„Vă spun cu toată certitudinea că suntem ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări, care ne dorește morți. […] Ei au atentat la viața și sănătatea noastră prin metale grele. Unul din acele metale este mercurul. La mercur s-a apelat și împotriva mea și împotriva Maiei Sandu și a domnului Machedon și a unor colegi de ai noștri”, a spus Andrei Năstase.

„Bineînțeles, nu pot face așa ca în Rusia – cu împușcatul pe stradă, dar se va întâmpla cât de curând dacă nu scăpăm de acești bandiți. Ei au atentat la viața și sănătatea noastră prin metale grele”, a mai spus Năstase.

Democrații neagă acuzațiile

„Ceea ce fac Maia Sandu și Andrei Năstase se numește otrăvirea în masă a populației cu minciuni și false falsificări. Dacă nu au cu ce să se prezinte în fața oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligența populației”, a scris deputatul Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Captură

Inchide