Mama îndurerată a copilului dispărut în județul Constanța: „La mine nu putea să vină că îl lua tata și îl bătea. Sper să nu-l fi luat nimeni să își bată joc de el”

Mama îndurerată a copilului dispărut în județul Constanța: „La mine nu putea să vină că îl lua tata și îl bătea. Sper să nu-l fi luat nimeni să își bată joc de el
Publicat: 06/11/2019, 09:03

Iulian a dispărut de sâmbătă și nici până în prezent autoritățile nu au reușit să dea de urma lui. Mama lui Iulian are două ipoteze care ar justifica dispariția băiatului. Femeia crede că e posibil ca acesta să fi plecat de acasă, nemulțumit fiind de situația familială. Părinții lui Iulian sunt divorțați, iar băiatul locuia cu tatăl și mama vitregă.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit și nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi. La mine nu putea să vină că îl lua tata și îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiș. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul școlii. Mi s-a părut foarte supărat”, a declarat femeia.

Pe de altă parte, mama nu exclude posibilitatea ca fiul ei să fi fost răpit:

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o mașină și acum e ascuns pe undeva și îi este frică să iasă. Să vină acasă… Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să își bată joc de el”, a declarat Alexandra Păuleț.

Nici tatăl copilului nu exclude varinata răpirii: „Copilul se juca pe stradă cu rolele și când am trecut pe lângă el pe drum i-am zis să meargă acasă. După 15 minute când am revenit el nu mai era pe drum. Am început să-l caut. De obicei el nu pleca de acasă, se juca în curte și pe stradă în fața porții, dar mai departe nu a plecat niciodată de acasă. Probabil a fost influențat de cineva sau ademenit undeva, luat și dus”, a declarat tatăl băiatului.

Copilul de 8 ani a dispărut sâmbătă în jurul orei 15:00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

Polițiștii au găsit rolele băiatului, duminică, pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia.

În operațiunea de căutare au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, trei câini de urmă și un elicopter care a survolat zona. Au fost verificate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar și clădiri dezafectate, părăsite sau în construcție din localități învecinate, iar căutările au fost extinse și în localitățile Ovidiu, Hârșova și Neptun.

Polițiștii constănțeni au audiat și mai mulți martori în încercarea de a stabili împrejurările dispariției.

Luni, echipele de intervenție au încercat să golească un bazin de dejecții din apropierea unei ferme de porci, întrucât copilul ar fi putut că cadă în acesta.

O organizație implicată în căutarea băiețelului a anunțat că la mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele copilului se află așa-zisele „haznale”, pline cu dejecții de la un complex de porci.

„Am fost și acolo, au venit pompierii și scafandri dar nu pot intra în aceste dejecții, pe marginea unei haznale se văd urme ca și când un corp ar fi alunecat în ea. Am înțeles că mâine (luni – n.r.) vor fi verificate și aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme. Din ce am auzit copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localității sâmbătă în jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulți oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc ssâmbătă în jur de ora 14:00 și în direcție cu aceste haznale. Sperăm că micuțul va fi găsit viu și nevătămat”, au scris reprezentanții organizației pe Facebook.

Operațiunile de căutare continuă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului