Manda: Sârbu a declarat că a fost martor când Coldea a spus că are soluție pentru Voiculescu

Redactor:
Liviu Dadacus
Manda: Sârbu a declarat că a fost martor când Coldea a spus că are soluție pentru Voiculescu
Patronul MEDIAFAX Adrian Sârbu a declarat, în fața Comisiei SRI, că a fost martor când fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a spus că are soluție pentru Dan Voiculescu, înainte să se pronunțe instanța, a precizat, miercuri, președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.

„Al doilea exemplu pe care a dorit să-l prezinte a fost implicarea persoanelor din conducerea SRI în ce înseamnă postul de televiziune Antena sau Grupul Intact și a dat exemplu (…) spune că a fost martor când domnul Coldea i-a spus că are soluție pentru domnul Voiculescu, înainte să se pronunțe instanța, făcând referire la ce s-a întâmplat la instanță și toate aspectele pe care le știți prezentate în spațiul public”, a spus Manda, după audierea lui Adrian Sârbu.

Potrivit lui Manda, patronul MEDIAFAX a precizat, în fața Comisiei SRI, că va proba această afirmație în instanță, dacă va fi dat în judecată pentru aceasta.

„L-am întrebat (pe Adrian Sârbu, n.r.) dacă are probe, dacă au fost și alți martori, care au fost împrejurările. Domnia sa a spus că nu dorește să detalieze acum în fața Comisiei, dar dacă va fi dat în judecată pentru această afirmație, fiind mărturia domniei sale în cadrul Comisiei ca deja o probă, dacă va fi dat în judecată va veni cu probe acolo”, a adăugat Manda.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Despre condamnarea lui Voiculescu, în urmă cu câteva luni, Sebastian Ghiță spunea că aceasta a fost aranjată. Totodată, România TV a prezentat o înregistrare cu fostul președinte Traian Băsescu în care acesta vorbea despre mutarea Cameliei Bogdan, cea care a dat sentința, în locul magistratului Mustață, iar de întreaga situație știa și adjunctul SRI de la acea vreme, Florian Coldea.

Inchide