Maneaua pro-PSD a lui Guță ascunde un detaliu controversat. Tomac: PSD a ajuns să facă propagandă pe față

Redactor:
Diana Grigore
Președintele PMP, Eugen Tomac, a acuzat luni PSD că face "propagandă pe față" în favoarea Rusiei, steagul Federației Ruse și un avion Aeroflot apărând în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guță. PSD transmite un mesaj subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE.

„PSD a ajuns să facă propagandă pe față în favoarea Rusiei. Steagul Federației Ruse și un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guță. În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia. Maneaua viralizată a lui Guță de la sfârșitul de săptămână trecut este o comandă a PSD, așa cum a recunoscut și impresarul personajului în cauză. Excludem astfel varianta în care oamenii lui Daddy nu și-au dat acceptul pe ”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai afirmă că nicăieri în manea nu se vorbește despre Europa și nu apare steagul UE.

„Codrin Ștefănescu s-a grăbit să laude maneaua și a recunoscut-o ca atare. A făcut asta pentru că în ea apar steagul Rusiei și un avion Aeroflot (compania de stat a Federației Ruse), argumente simbolice definitorii pentru direcția în care PSD vrea să ducă România. PSD-iștii nu mai au mult și vor începe să-și arate tatuajele cu chipul lui Putin pe care le vor purta cu mândrie. Nicăieri în manea nu se vorbește despre Europa și nu apare steagul UE. Se încearcă impunerea percepției că „Maica Rusie este bună”. Practic, toate eforturile PSD din ultima perioadă merg în direcția orientării României către Est și a abandonării viziunii euroatlantice a țării noastre. Să nu ne prefacem că nu înțelegem: Dragnea și PSD își doresc scoaterea României din UE și NATO, potențând un discurs eurosceptic. Fac asta deopotrivă pentru că sunt „virusați” de Moscova, dar și pentru că își imaginează că așa vor putea scăpa de rigorile legii. De aceea, e important ca, pe 26 mai, oamenii să respingă naționalismul extremist eurosceptic al PSD și să pună ștampila pe PMP, singurul partid care s-a luptat pentru impunerea temelor europene la aceste alegeri europarlamentare”, a adăugat Tomac.

Cântărețul de manele Nicolae Guță a scos o piesă intitulată „Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an. Pe parcursul piesei, Guță îi îndeamnă pe fanii săi să „ștampileze trandafirii”.

 

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi...
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Anunț important pentru românii cu mașină pe benzină și motorină. Ce se întâmplă la pompă...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
O familie din Iași s-a mutat în Zanzibar din cauza pandemiei: „Preţurile sunt chiar foarte...
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Zeci de copii cu păr pe tot corpul. Ce gafă halucinantă au făcut medicii: se...
Horoscop chinezesc complet pentru 2021: Pe ce dată începe Anul Boului de Metal?
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care este cea mai căutată resursă din lume, care în ţara noastră există din belşug,...
Fostul iubit al Anei Mocanu nu se lasă! Bărbatul a făcut noi declarații despre separarea...
Inchide