Marcel Ciolacu: „Dreapta vrea să pună România la congelator”

Marcel Ciolacu: „Dreapta vrea să pună România la congelator”
Marcel Ciolacu: „Dreapta vrea să pună România la congelator”
Publicat: 27/01/2021, 18:28
Actualizat: 06/04/2021, 15:08

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dă vina pe coaliția partidelor de dreapta că vrea „să pună România la congelator, să înghețe tot și să nu mai miște nimic”. Liderul social democrat anunță soluții pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei.

„Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă”

„Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic! Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține. Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud”, a scris pe Facebook președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD mai spune că va prezenta public proiectul alternativ de buget.

„Vom arăta soluțiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei! Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD. Ne fac populiști?! Perfect. Da, suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – . Da, suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor”, a mai scris social-democratul.

Marcel Ciolacu, mesaj transmis de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: „Îmi doresc o Românie şi o Europă unde fiecare cetățean să se simtă egal!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunțat, miercuri, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, că își dorește o lume în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare. Totodată, acesta a afirmat că social-democrații resping cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist.

Președintele PSD îi îndeamnă pe toți cetățenii să nu ignore, sub nicio formă, Holocaustul și cele întâmplate în perioada respectivă, deoarece totul ar fi o “greșeală”.

Îmi doresc o Românie şi o Europă în care fiecare cetăţean să se simtă egal, fără discriminare. De Ziua Internaţională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înţelegem că aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată. A ignora Holocaustul şi cele întâmplate ar fi o greşeală. A învăţa despre modul în care am ajuns acolo şi atrocităţile comise ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună”, este mesajul transmis, miercuri, de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „PSD este împotriva ideilor xenofobe, antisemite şi radicalizării”

Partidul Social Democrat, prin istoria şi vocaţia sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist şi va continua să se lupte, aşa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existenţă, împotriva ideilor xenofobe, antisemite şi radicalizării”, a mai scris liderul PSD.