Mărturie cutremurătoare a soției bărbatului arestat după ce și-a agresat sexual cei 7 copii: Parcă îl vedeam pe dracu’ în fața mea

Publicat: 06/09/2019, 20:53

Femeia este de mai bine de o lună într-un centru de protecție a victimelor violenței domestice. Sub protecția anonimatului, ea a povestit prin ce a trecut în ultimii șase ani. Atât ea, cât și cei șapte copii au fost victimele soțului ei, despre care spune că este un bărbat violent și abuziv.

Femeia de 36 de ani susține că a fost violată în repetate rânduri de soțul ei, uneori sub amenințarea cuțitului, iar pe copii îi bătea și îi abuza sexual.

A amenințat-o deseori că dacă spune ceva o omoară și, sub imperiul fricii, femeia a ascuns ani de zile calvarul prin care trecea. Totul a ieșit la iveală când a aflat asistenta socială din comună și a chemat poliția și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

De la începutul lunii august, femeia și cei șapte copii sunt într-un centru de protecție a victimelor violenței domestice. Cu ajutorul celor din centru, a reușit să obțină și un ordin de protecție, iar acum cel care îi este soț este arestat preventiv.

„Plângeam și când îl vedeam parcă îl vedeam pe dracu’ în fața mea. Copiii căutau joacă, eu am rezistat. Mă uitam la Loredana (n.r.-fiica ei), Loredana se uita:

Întrebată dacă a încercat vreodată să îi spună soțului ei să se oprească, femeia susține că nu avea cu cine să se înțeleagă: „I-am spus. Nu e înțelegător. Deloc”.

Bărbatul, arestat acum pentru 30 de zile, abuza de soția lui de față cu copiii. „Îi spuneam . . Nu îl interesa”, își amintește ea.

Femeia spune că nu conta dacă bărbatul era treaz sau băut, pe copii îi bătea oricând. „Îi bătea când avea draci că nu avea bani de bilet, că nu avea bani de… motive de ale lui, pe mine mă lua la bătaie”, povestește femeia.

Vecinii din satul în care au stat în ultimele luni spun că nu era zi în care bărbatul să nu își bată copiii sau soția.

„El bea foarte mult, o bătea pe ea. Am auzit că apela și la fata lui de șapte ani. Mi-a zis fata într-o zi când plângea și i-am zis ei și a zis că știe. Stătea cu frică, zicea că dacă se duce să spună la poliție o omoară. El pleca cu nopțile de acasă, ea avea pensie, îi lua pensia, îi lua alocațiile și dădea la aparate. Nu avea grijă de familie deloc, nu mâncau. Strigau pe la mine pe la gard că le e foame.”, spune o vecină.

În urmă cu o lună, bărbatul și-ar fi amenințat și vecinii cu moartea. „Venea din oraș și m-am întâlnit cu el pe aici. Era beat și a început să mă amenințe pe mine că se duce să își omoare familia și la urmă rămân eu, să mă omoare pe mine, că îs eu vină că i-au luat familia, dar eu nu am nicio vină, nu am scos un cuvânt. Atât, am dat o declarație la poliție după ce i-au luat”, mai povestește vecina.

O altă femeie din sat spune că știa că el își abuza fiica și că trăia din pensia de handicap a soției și din alocațiile copiilor. „El avea o fețiță de 8-9 ani, nu știu exact, și trăia cu ea. Ea (n.r.-mama copiilor) se ducea cu cerșitul prin oraș și venea înapoi și se certa cu dânsul, sărea la bătaie, o lovea cu picioarele. Nu erau niște oameni normali. (…) El îi lua toți bani și îi juca la păcănele și la copii le dădea să mănânce orez fiert. Îi chema pe rând și îi bătea pe copii”, spune femeia.

Bărbatul a fost arestat preventiv, joi, pentru viol, rele tratamente aplicate minorului și agresiune sexuală.

„Inculpatul, de la nașterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani și 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze și să consume băuturi alcoolice, i-a amenințat cu cuțitul, și-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condițiile de trai necesare și nici educația corespunzătoare, acțiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Bărbatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron