Mediafax a lansat www.politicieni.mediafax.ro, unica platformă despre cei aflați în funcții publice

Mediafax a lansat www.politicieni.mediafax.ro, unica platformă despre cei aflați în funcții publice
Publicat: 27/06/2012, 17:40
Actualizat: 26/03/2019, 06:13

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informație generalistă și de business, a lansat, miercuri, www.politicieni.mediafax.ro, o platformă care oferă oamenilor politici un canal credibil de comunicare cu cetățenii, iar publicului acces la date și informații despre cei aflați în funcții publice.

Pentru politicieni, www.politicieni.mediafax.ro, o platformă unică în România, este singurul loc în care se pot asigura asupra veridicității informațiilor care apar despre ei și de unde pot afla cum le este reflectată imaginea în media. Astfel, oamenii politici au posibilitatea de a-și completa profilul cu informații generale și date despre activitatea profesională și pot lua atitudine față de subiectele controversate ale momentului, răspunzând la întrebarea săptămânii ori prezentând propriile proiecte. De asemenea, prin accesul la știrile și la serviciul de monitorizare ale Agenției MEDIAFAX, aleșii își pot forma o imagine completă a ceea ce se spune despre ei în presa scrisă, radio, TV, precum și în mediul online. În plus, pot beneficia de servicii video profesioniste, precum filmare de evenimente, montaj, creație, prezentări video, clipuri de promovare, toate menite să contribuie la sporirea notorietății și la consolidarea brandului personal.

Pentru utilizatorii obișnuiți de internet, www.politicieni.mediafax.ro este locul în care politica este prezentată pe înțelesul tuturor.

Cu un singur click, vizitatorii site-ului pot afla cine sunt aleșii care îi reprezintă, fie că sunt primari, senatori sau deputați, în funcție de zona în care locuiesc.

Pentru prima oară, un site românesc oferă publicului acces nu doar la informații despre aleși, ci și despre politicienii care au fost numiți în funcții publice: prefecți, miniștri și consilieri prezidențiali. Pe lângă descrierea sistemului politic din România și profilurile detaliate ale politicienilor, utilizatorii pot găsi date de contact ale instituțiilor publice, informații despre partide, statistici cu cei mai populari oameni politici sau evidența politicienilor migrați de la un partid la altul.

De asemenea, cetățenii își pot exprima opinia referitoare la evenimentele de pe scena politică, participând la sondajele de pe site.

Site-ul www.politicieni.mediafax.ro îi pune pe aleși și pe alegători în legătură directă, oferindu-le celor dintâi un spațiu în care să-și transmită nealterat mesajul, iar celor din urmă o imagine de ansamblu asupra unui domeniu rămas nedescifrat de prea multă vreme.

Site-ul www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group și este unul din principalele site-uri de știri din România. Lansat în 2007, ca primul site al unei agenții de presă românești care se adresa în mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro își ține vizitatorii conectați la actualitatea din România prin peste 100 de știri de la locul evenimentelor, transmise în timp real și prezentate echidistant. Cu un conținut multimedia tot mai bogat, o acoperire completă a știrilor de impact și o bună selecție a celor mai importante informații ale zilei, site-ul și-a crescut constant traficul și numărul de vizitatori loiali.

Mediafax Group este o companie construită în jurul conținutului și reunește cele mai multe branduri-lideri de piață din presa românească.

Brandurile Mediafax Group sunt: Business: Ziarul Financiar, www.zf.ro; BUSINESS Magazin, www.businessmagazin.ro; SPORT&SPECIAL INTEREST: ProSport, www.prosport.ro, www.liga2.ro, PROMotor, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro; GENERAL: Mediafax Mass-Media News, www.mediafax.ro, www.gandul.info; Mediafax Foto, Mediafax Monitorizare, Mediafax Mobile; WOMEN&ENTERTAINMENT: PRO TV Magazin, www.protvmazin.ro, Ce se întâmplă, doctore?, www.csid.ro, The One, www.onemagazine.ro, Time Out București, www.timeoutbucuresti.ro, www.apropo.ro, www.showbiz.ro, www.intrefete.ro, www.muvix.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Samuel Colt, inventatorul revolverului. „Oamenii buni din această lume sunt foarte departe de a fi...