• Publicat:
Știri

Medicii de la Spitalul Elias au oferit noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu: Este internat la Terapie Intensivă

Medicii de la Spitalul Elias au oferit noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu: Este internat la Terapie Intensivă
Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, tânărul fiind internat în tot la Terapie Intensivă, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că starea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, este în continuare gravă.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nște zvonuri că nu ar fi și că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează Sivius Negoiță.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, anunță parchetul.

 

Inchide