MEGA-EXCLUSIVITATE. Breaking news: Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus?! ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!” + Reacția exclusivă a juratei de la Antena 1 (SURSE)

MEGA-EXCLUSIVITATE. Breaking news: Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus?! ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!” + Reacția exclusivă a juratei de la Antena 1 (SURSE)
Publicat: 18/06/2020, 13:03
Actualizat: 06/04/2021, 21:05

GÂNDUL.RO a dezvăluit miercuri seară ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ faptul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și transportat cu izoleta la ”Matei Balș”. Acum, publicăm, ÎN EXCLUSIVITATE, o nouă informație-bombă. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozanba Barabancea, a fost internată azi la prânz, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19.

UPDATE, ORA 14.00: Ozana Barabancea se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Sursele noastre susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea însă a fost diagnosticată pozitiv: ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. GÂNDUL.RO a aflat în exclusivitate că Marcel Pavel este internat, de asemenea, la ”Matei Balș” într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane. Atât el, cât și Ozana Barabancea ar urma să fie ținuți sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie.

UPDATE: Prima reacție a juratei de la Antena 1

Contactată de reporterii GÂNDUL.RO, Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: ”Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”

Rămâi pe GÂNDUL.RO, unde poți afla primul informații-bombă!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase