MEGA-EXCLUSIVITATE GÂNDUL.RO. Hoții au spart, vineri noapte, sediul ”Crimei Organizate” din București în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea (la propriu) în post! Ce obiecte au dispărut + detalii despre lovitura nemaipomenită în istoria modernă a Poliției Române

MEGA-EXCLUSIVITATE GÂNDUL.RO. Hoții au spart, vineri noapte, sediul ”Crimei Organizate” din București în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea (la propriu) în post! Ce obiecte au dispărut + detalii despre lovitura nemaipomenită în istoria modernă a Poliției Române
Publicat: 15/06/2020, 14:45
Actualizat: 15/06/2020, 15:54

E alertă de grad zero în Poliția Română! Reporterii speciali ai GÂNDUL.RO au aflat o  informație de ultimă oră, pe care o dezvăluie în premieră absolută. Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) a fost spart, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea tun. Hoții au părăsit sediul ”Crimei Organizate” cu mai multe televizoare și aparatură în urma unei lovituri așa cum nu s-a mai pomenit niciodată în toată istoria modernă a Poliției Române.

Surse de încredere au mărturisit reporterilor GÂNDUL.RO că, vineri noapte, polițistul care păzea intrarea în noul sediu BCCO a adormit profund. Profitând că somnul dulce al ofițerului de serviciu, un grup de bărbați, care trecea prin zonă, a intrat în clădire. Aceștia s-au strecurat pe lângă polițist și au urcat până la etajul 1, unde funcționează BCCO. Acolo, cu toate că ușa se deschide numai pe bază de cartelă, au spart-o fără probleme, după care au intrat și au luat tot ce le-a încăput pe mână.

Sursele noastre au precizat pentru GÂNDUL.RO că, la plecare, hoții au trecut din nou prin fața polițistului, încărcați cu televizoare, niște bormașini, dar și alte obiecte de valoare.
Ulterior, după ce s-a trezit și a realizat ce situație a avut loc pe tura lui, ofițerul de serviciu a anunțat, disperat, incidentul.

Hoții au fost capturați dintr-o întâmplare

În timp ce judiciariștii vizionau imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prin apel 112 s-a anunțat o bătaie în toată regula, pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova.
La fața locului au ajuns polițiștii Secției 19, care au constatat că, mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la pumni și deranjează liniștea publică. Câteva minute mai târziu, polițiștii au înțeles că scandalagiii sunt tocmai hoții care spărseseră sediul BCCO și care se încăieraseră, în plină stradă, după ce nu s-au înțeles la împărțirea prăzii. Aceștia au fost reținuți imediat și se află deja în arest preventiv.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom