Melania Medeleanu a lansat Asociația Zi de BINE. O cauză socială în fiecare lună. Astăzi, Melania vine la Gândul LIVE, cu Emma Zeicescu

Melania Medeleanu a lansat Asociația Zi de BINE. O cauză socială în fiecare lună. Astăzi, Melania vine la Gândul LIVE, cu Emma Zeicescu
Publicat: 26/02/2020, 00:44
Actualizat: 26/02/2020, 00:46

Fosta jurnalistă și co-fondatoarea Magicamp, Melania Medeleanu, a lansat marți împreună cu Luciana Zaharia, „o corporatistă cu ștate vechi”, Asociația Zi de BINE.

Zi de BINE e proiectul care ajuta mii de oameni. E si proiectul care ajuta mii de oameni sa ajute. Ne da, fiecaruia dintre noi, sansa de a ne hrani sufletul. Dupa ce m-am uitat cu atentie in jur, am ales 12 cauze sociale, cate una pentru fiecare luna a anului. Frumusetea consta in faptul ca rezultatele implicarii tale se vad rapid. Fiecare proiect e dus la bun sfarsit in 30 de zile. La capatul lunii in care te-ai nascut e gata, vezi rezultatele contributiei tale. Conditia e una singura: IMPREUNA. Sarbatoritii lunii (dar nu numai ei) sunt chemati in joc. Tu trimiti un sms de 4 euro – cuvantul SUS la 8862. Noi ne asiguram ca vei primi cadou bucuria fara seaman de a fi fost de ajutor. Plus, bonus, numele tau in dreptul cauzei lunii – ESTI BUN. de cinste:)

Cauza cu care pornim la drum cheama la oaste sarbatoritii lunii Martie. Impreuna cu ei (si, de ce nu, cu prietenii lor) vom inaugura in 31 Martie Centrul de recuperare BLONDIE, pentru copiii abandonati in spital”, a anunțat Melania Medeleanu, pe Facebook.

Primul proiect

„Aud povesti despre copii care nu mai plang. Singura lor arma s-a descarcat deja caci au inteles repede ca si plansul e degeaba. N-are cine sa vina.

Pentru ei, Asociatia BLONDIE isi duce voluntarii in spital. Sa-i legene, sa le vorbeasca, sa-i faca sa rada.

Cand sunt aproape gata de plecarea spre casa, fie ca ACASA e un centru de plasament sau o familie saraca si nepregatita pentru o perioada de recuperare asa de complicata, medicii se intreaba adesea daca nu cumva drumul acesta e fara intoarcere. O simpla viroza le poate fi copiilor fatala. N-au fost putine cazurile in care, constienti de deznodamant, au preferat sa-i mai tina putin internati.

Pentru acesti copii, care ar putea sa-si urmeze tratamentul in afara spitalului, Asociatia Blondie va deschide, daca ne veti ajuta, la sfarsitul lui Martie, un centru de recuperare. Un spatiu sigur si prietenos in care copiii vor fi monitorizati atent, supravegheati de personal specializat, vizitati de voluntari, inconjurati de zambetul de care au atat de multa nevoie.

Pentru ei, sarbatoriti de Martie, strangem bani in aceasta luna. Cea mai simpla cale de contributie e un sms de 4 euro. Trimite SUS la 8862 si ajuta un copil sa se ridice!”, a scris Melania Medeleanu.

Cine este Melania Medeleanu

Melania Medeleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România din ultimii ani. Absolventă a BBC Radio School și licențiată în Psihologie și Sociologie la Universitatea București., Melania Medeleanu la activ un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de știri, împreună cu echipa Realitatea TV (2005). A fost vedeta acestei stații, după care a trecut la Prima TV, iar apoi s-a dedicat cauzelor caritabile. Alături de fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fondat Magicamp, inițial o tabără dedicată copiilor bolnavi de cancer, dar ale cărei programe s-au extins treptat.

Melania Medeleanu vine miercuri la emisiunea Emmei Zeicescu, Gândul LIVE pentru a vorbi despre noul său proiect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun