• Publicat:
Știri

Mesajul MAI de Ajun: Sania este echipată pentru sezonul rece. Moșul respectă legea. Fii și tu ca Moșul!

Mesajul MAI de Ajun: Sania este echipată pentru sezonul rece. Moșul respectă legea. Fii și tu ca Moșul!
Administratorii paginii de Facebook MAI au postat în Ajun de Crăciun fotografia lui Moș Crăciun despre care spun că respectă regulile de circulație. În acest mod, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne îi îndeamnă pe șoferi să nu depășească viteza legală, să nu consume alcool și să urce la volan, să aibă cauciucuri de iarnă, etc. „Moșul respectă legea. Fii și tu ca Moșul!", spun reprezentanții MAI.

În stilul caracteristic, reprezentanții MAI le-au transmis un mesaj șoferilor în ajun de Crăciun. Chiar dacă au sosit sărbătorile, legea se aplică pentru toată lumea:

„L-am găsit în trafic și ne-am asigurat că sunt îndeplinite toate condițiile pentru a ajunge la timp la destinații.
Deci:
– Sania este echipată pentru sezonul rece;
– Asigurarea obligatorie este în termen;
– Inspecția tehnică periodică a „renilor” este valabilă.
– Rezultat AlcoolTest – 00.00%.
Moșul ne-a garantat că și-a calculat bine timpul și că nu va trebui să depășească viteza legală!
Moșul respectă legea. Fii și tu ca Moșul!

În această perioadă 21.000 de angajați ai MAI vor fi la datorie, dintre care 1.400 sunt cei de la rutieră, cu aproximativ 300 de radare, AlcoolTeste, DrugTeste etc.
Vă rugăm să conduceți preventiv!
Sărbători frumoase tuturor!”, au transmis reprezentanții MAI:

„În fiecare zi, vor fi la datorie peste 21.000 de angajați MAI. Atenție deosebită va fi acordată prevenirii accidentelor grave și fluidizării circulației către cele mai frecventate stațiuni. Pe cele mai circulate artere vor fi prezenți zilnic până la 1.400 de polițiști rutieri. În scop preventiv, polițiștii rutieri vor acționa cu aproximativ 300 de aparate radar, obiectivul principal fiind protejarea vieții tuturor participanților la trafic: conducători auto, pasageri și pietoni”, a anunțat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Foto: Facebook MAI

Inchide