Mihai Eminescu, cel mai mare poet CARE l-a dat România! Ministrul Culturii, GAFĂ la un post de televiziune

Mihai Eminescu, cel mai mare poet CARE l-a dat România! Ministrul Culturii, GAFĂ la un post de televiziune
Publicat: 15/01/2019, 09:28
Actualizat: 26/03/2019, 02:13

„Pentru mine ca om, ca român, pot să spun, ca și cadru didactic….eu consider, așa cum consideră foarte multă lume, că este practic cel mai mare poet care l-a dat România, cel puțin până în momentul de față (corect este „pe care l-a dat” – n.r.). O operă extraordinară”, a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz, la Digi 24.

Marți, 15 ianuarie, se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poetul național al României.

Președintele PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat, luni seara, pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, pentru greșeala gramaticală a acestuia, afirmând că „ce naște din Dăncilă, agramat este” și că acesta are șansa să-i depășească pe „ PLM (Pop Liviu Marian) și pe Valentin Popa”.

Atentat la limba română. Ce naște din Dăncilă, agramat este! Ministrul (in)culturii, Daniel Breaz, o dovedește cel mai bine. Auzi la el: Eminescu este practic cel mai mare poet CARE l-a dat România! Daniele, tată, ai marea șansă să-i depășești pe „genunche” PLM (Pop Liviu Marian) și pe „paMblica” Valentin Popa, măcelarul limbii române, cel care, deși era ministrul Educației, nu era în stare să facă acordul dintre subiect și predicat. De „imunogobina” Viorica nu mai zic nimic. Oameni buni, haideți la vot, ca nu e de glumă cu ăștia”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

foto: Hepta