Minoră de 15 ani, violată în toaleta unui mall din Galați. Făptașul ar fi chiar fostul ei prieten

Minoră de 15 ani, violată în toaleta unui mall din Galați. Făptașul ar fi chiar fostul ei prieten
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 01/12/2022, 21:31

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost violată, miercuri seara, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

La data de 30 noiembrie polițiștii gălățeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten.

Imediat, acesta ar fi tras-o cu forța într-un grup sanitar, acolo unde ar fi constrâns-o, prin amenințări și acte de violență, să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

Făptașul n-a mai fost găsit la fața locului

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la fața locului, totuși, polițiștii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr de 17 ani.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar după examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta, potrivit Adevărul.ro.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase