Modul ingenios prin care o femeie a reușit să îl identifice pe cel care a făcut o groapă de gunoi pe marginea drumului: „Autoritățile s-au purtat exemplar” – FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu
Modul ingenios prin care o femeie a reușit să îl identifice pe cel care a făcut o groapă de gunoi pe marginea drumului: „Autoritățile s-au purtat exemplar” – FOTO
O femeie din Cluj-Napoca s-a hotărât să ia în propriile mâine problema muntelui de gunoaie apărut pe marginea străzii și a început astfel o „anchetă" pentru a descoperi cine este făptașul, iar cu ajutorul autorităților și a presiunilor repetate făcute de reclamantă, vinovatul a fost sancționat conform legii.

Femeia din Cluj-Napoca a fost îngrozită de gunoaiele apărute peste noapte la marginea unui drum și, știind ce efecte negative pot avea acestea atât asupra oamenilor, cât și a animalelor, prin pătrunderea toxinelor în pânza freatică, s-a hotărât să găsească singură vinovatul și să facă tot ce îi stă în putință pentru a fi pedepsit conform legii.

Femeia a găsit metoda ingenioasă de a identifica codurile de bare ale produselor, găsite pe ambalajele aruncate. De asemenea, a fotografiat și ambalajele și a trimis pozele producătorului. 

Prin intermediul codurilor de bare, femeia a reușit să identifice montatorii și distribuitorul tuturor produselor. Însă a fost întâmpinată cu un refuz, probabil din cauza legii de protecție a datelor.

Totuși, clujeanca a mers mai departe făcând plângere la Poliția Locală și la Garda de Mediu, iar cu ajutorul lor a fost descoperit numele celui care a cumpărat produsele.

Datorită hotărârii de care a dat dovadă și a ambiției de a găsi „făptașul”, clujeanca a reușit să facă ceea ce și-a propus: pedepsirea vinovatului.

Se pare că acesta a fost amendat și obligat să ducă gunoaiele într-un loc special amenajat, totul petrecându-se sub supravegherea Poliției.

În finalul postării, femeia îi încurajează pe cei care îi citesc mesajul să apeleze la autorități atunci când întâmpină situații asemănătoare și să nu își facă dreptate singuri sau să ajungă la conflicte.

Foto: Pixabay

 

×
Inchide