MUZICA, remediul pentru coronavirus. Ansamblul de jazz al Colegiului Național „George Enescu”, concert din izolare. Fiecare artist a cântat de acasă!

Redactor:
Gandul
MUZICA, remediul pentru coronavirus. Ansamblul de jazz al Colegiului Național „George Enescu”, concert din izolare. Fiecare artist a cântat de acasă!
Foto: Facebook

Pandemia de coronavirus ne învață să apreciem și mai mult lucruri pe care le-am ignorat la un moment dat, cum ar fi muzica și arta, în general.

Ansamblul de jazz al Colegiului Național de Muzică „George Enescu” a oferit un adevărat concert de acasă!

Sub îndrumarea profesorilor Dan Craimerman și Dana Bartzer, tinerii au interpretat celebra melodie „LET ‘S TWIST AGAIN!”

„Nu ne poate opri nimic! Am spus de foarte multe ori că muzica este cel mai bun remediu pentru suflet! Iată că încercăm, încă odată, să vă convingem pe toți, că prin muzică suntem mai buni, dar și mai fericiti și de ce nu mai sănătoși!!!”, este mesajul elevilor postat pe pagina de socializare a Colegiului.

Nu ne poate opri nimic! Am spus de foarte multe ori că muzica este cel mai bun remediu pentru suflet! Iată că încercăm, încă odată, să vă convingem pe toți, că prin muzică suntem mai buni, dar și mai fericiti și de ce nu mai sănătoși!!!LET 'S TWIST AGAIN!!Felicitări pentru inițiativa ansamblului de jazz al colegiului nostru ! Felicitări. dragi copii! Felicitări, profesorilor lor DAN Craimerman & DANA Bartzer!

Publicată de Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, Sector 1, București pe Miercuri, 1 aprilie 2020

 

Inchide