Nicușor Dan a fost dat afară „cu poliția” din Primăria Capitalei. „Fac plângere penală!”

Publicat: 28/03/2018, 15:28

Președintele ședinței CGMB, Orlando Culea, le-a cerut, miercuri, polțiștilor locali să-l dea afară din sala de ședințe pe deputatul Nicușor Dan.

„Senatorii și deputații au dreptul să participe la ședințele de consiliu județean sau local să spună ce doresc. Am făcut o cerere acum două zile, am depus-o la registratură și am vrut să iau cuvântul, așa cum legea îmi permite. Președintele de ședință spune că regulamentul CGMB este mai important decât legea, ceea ce este o aberație juridică”, a declarat Nicușor Dan.

Potrivit lui Nicușor Dan, bulevardul Berzei – Buzeși nu ar avea nici azi procesul verbal de recepție.

„Printr-un proiect de e ordinea de zi se transferă de la PMB către Adminstrația Străzilor o lucrare care nu a fost niciodată recepționată de primărie, tocmai pentru că există o serie de neregularități, nu există un proces verbal de recepție. Ca să existe un proces verbal de recepție, trebuie să vină Inspectoratul de Stat în Construcții să constate că totul este conform cu autorizația”, a mai declarat Nicușor Dan.

Reprezentanții PMB au transmis că afirmațiile deputatului pe acest subiect sunt false, existând un proces de recepție.

Nicușor Dan a declarat că va face plângere penală împotriva peședintelui de ședință, Orlando Culea.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase