Niște „Dorei” de Dolj în acțiune: Au turnat ciment direct pe iarbă

Niște „Dorei de Dolj în acțiune: Au turnat ciment direct pe iarbă
Publicat: 02/07/2019, 12:01

Un localnic din Moțăței a surprins cum muncitorii turnau cu tunurile ciment direct pe iarbă, pentru modernizarea locului de joacă de la grădinița din comună.

Deși pe iarbă se vede o plasă de sârmă, muncitorii nu a pus pietriș înainte de a turna cimentul.

Primarul comunei Moțăței, Constantin Enea, le ia apărarea muncitorilor și spune că au pus cimentul care a rămas de la o altă lucrare și că iarba era tăiată.

„Cimentul pe care l-au turnat la grădiniță a rămas de la alte lucrări și nu știau unde să îl ducă. Am zis să îl ducă în curtea grădiniței, la locul de joacă. Am și primit recomandări de la cei cu inspecția muncii să facem un loc cu două leagăne și tobogan puse pe o placă de ciment pe care să se pună un covor de cauciuc, ca să nu se accidenteze copiii. Locul pe care s-a turnat cimentul respectiv este foarte mic. Nu este un spațiu foarte mare. În plus, iarba este tăiată și este pusă și o plasă de sârmă. Nu este o investiție. Pur și simplu oamenii respectivi au vrut să facă un bine, să toarne ciment. Nu se pune problema că nu am fi avut piatră, pentru că aveam pe stoc. Cu siguranță, vor folosi piatra atunci când va fi nevoie”, a spus primarul comunei Moțăței.

Placa de ciment turnată de muncitori este plasată exact sub o parte a unui balansoar pentru copiii, lucru care îl face impracticabil.

Primarul din Moțăței spune însă că lucrările la locul de joacă vor continua și se vor face așa cum trebuie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase