Noi vești în cazul lui Mario Iorgulescu: Ce a decis tatăl lui

Redactor:
Alexandra Mortu
Noi vești în cazul lui Mario Iorgulescu: Ce a decis tatăl lui
Avocații lui Mario Iorgulescu cer ca dosarul referitor la accidentul lui să fie ținut secret întrucât familia tânărului este deranjată de informațiile „scandaloase" care au apărut în presă.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident mortal după ce s-a urcat la volanul bolidului său Aston Martin, aflându-se sub influența drogurilor și a alcoolului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

În prezent, Mario Iorgulescu este internat la o clinică din străinătate și starea lui de sănătate s-a mai îmbunătățit și, momentan, nu este exclusă varianta ca tânărul să vină în țară pentru a da declarații.

Însă părinții și avocatul ie-au solicitat procurorului care se ocupă de caz să nu dezvăluie nicio informație. 

 

Inchide