Nu este o eroare! Câți lei costă o singură noapte de cazare în hotelul lui Gigi Becali din Venus, acum, în extrasezon

Nu este o eroare! Câți lei costă o singură noapte de cazare în hotelul lui Gigi Becali din Venus, acum, în extrasezon
Publicat: 09/09/2022, 10:17

Deși suntem în luna septembrie, vacanțele nu se termină pentru unii turiști. Prețurile la hoteluri au scăzut iar plajele sunt din ce în ce mai goale. Becali Hotel Venus a redus tarifele și își așteaptă clienții. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali. 

Gigi Becali a achiziţionat în 2021 un hotel de 5 stele din stațiunea Venus care i-a aparţinut lui Ioan Niculae. Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro în noiembrie 2021 pentru un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae şi care fusese scos la licitaţie încă din 2019.

Așadar, un hotel cu toate condițiile necesare și facilitățile de care orice turist are nevoie, ar trebui să aibă și prețuri corespunzătoare.

O cameră pentru două persoane costă 608 lei, iar micul dejun este inclus. Prețul pentru o cameră de genul era 750 lei în urmă cu 2 luni. În timp ce o cameră pentru o singură persoană atinge prețul de 555 de lei, redus de la 693 de lei.

Pentru un mini-apartament cu două camere mari, cu două paturi duble pentru părinți și cei mici, ar trebui să scoți din buzunar 1.147 lei. 

Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro în noiembrie 2021 pentru un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae şi care fusese scos la licitaţie încă din 2019.

Omul de afaceri a delegat-o pe fiica cea mare a sa, Teodora Becali, care, împreună cu soţul său Mihai Mincu au decis să-l renoveze înainte de sezonul estival.

Hotelul Inter a fost cumpărat în 2013 de Ioan Niculae, care atunci a investit în renovare nu mai puţin de 10 milioane de euro.

Un hotel cu facilitățile necesare

”L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii să şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului”, a comentat Gigi Becali această achiziţie pentru economica.net.

Unitatea de cazare are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele şi 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family şi 12 apartamente.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase