Nu i-a venit să creadă! Câți lei a dat un turist american pe o brioșă și un ceai, la o terasă din București

Nu i-a venit să creadă! Câți lei a dat un turist american pe o brioșă și un ceai, la o terasă din București
Sursă Foto - TikTok
Publicat: 08/08/2022, 16:35
Actualizat: 08/08/2022, 16:39

Un turist american a postat pe TikTok câteva dintre locurile în care se plimbă acesta prin Capitala României. Bărbatul a fost uimit de prețurile mici ale unei terase din Cotroceni.

Turistul american a realizat un videoclip pe care l-a postat pe internet, ca oamenii să vadă ce ieftine sunt prețurile unor restaurante din București.

În descriere acesta spune „Ce spui dacă iei tu Miami și Paris, și rămân eu cu orașul acesta din România?”, fascinat de frumusețea și de prețurile accesibile din baruri sau terase.

Turistul american a luat micul dejun într-un loc liniștit, unde a plătit 3 dolari, adică 14 lei. Cu suma aceasta, bărbatul s-a bucurat de un ceai, o brioșă și biscuiți.

Sursă Foto – TikTok

Bucureștiul, mai ieftin decât Transfăgărășanul

Mulți dintre români ar putea spune că prețurile de pe litoral sunt cele mai mari în această perioadă, însă un român ar putea să demonteze aceste zvonuri.

De curând, un alt turist a rămas șocat de prețurile unei vacanțe în România.

Turistul a comandat două porții de cartofi, o chiflă, o apă, un suc și un sos de usturoi. Bărbatul a rămas surprins când a văzut cât are de plătit.

Suma finală de pe nota de plată a fost, nici mai mult, nici mai puțin de 88 de lei.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase