„Nu știe pe ce planetă trăiește”. Liderul deputaților USR o atacă dur pe Dăncilă: Pentru modificarea codurilor penale s-a făcut referendum?

„Nu știe pe ce planetă trăiește. Liderul deputaților USR o atacă dur pe Dăncilă: Pentru modificarea codurilor penale s-a făcut referendum?
Publicat: 27/07/2019, 17:25

„Doamna Dăncilă nu știe pe ce planetă trăiește. Dar pentru modificarea Codurilor penal și de procedură penală s-a făcut referendum? Nu! Legile s-au modificat în Parlament! Să convoace PSD sesiune extraordinară și să propună modificarea Codului Penal. De data aceasta în mod transparent și cu dezbatere publică. Doamna Dancilă, cu această propunere stranie, vrea să ascundă dezastrul în care se află poliția română care, în unele orașele mici, este dominată de clanuri de interlopi! Acum culegem ce au semănat doi ani și jumătate cu Carmen Dan la Ministerul de Interne, o persoană pusă acolo doar ca să respecte cu sfințenie ordinele lui Dragnea! În acesta răstimp, legea recursului compensatoriu este încă în vigoare, iar pedofilii și violatorii se plimbă liberi pe străzi. Deci, după ce PSD a scos din pușcărie pedofili și violatori, acum vrea sa le dea pedepse mai mari”, a afirmat Cristina Prună, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

În legătură cu anunțul lui Marcel Ciolacu referitor la posibilitatea înființării unei comisii de anchetă parlamentare care să cerceteze cazul din Caracal, liderul grupului deputaților USR a spus că PSD vrea să afle cum de a ajuns poliția „în halul acesta”, după ce tot PSD a numit în funcții cheie ale statului doar „incompetenți obedienți”.

„După ce au numit în funcții cheie din stat numai incompetenți obedienti, s-au trezit și dumnealor acum ca vor să afle cum de a ajuns poliția în halul acesta. Uitați-vă în câte scandaluri au fost implicate poliția și jandarmeria română în ultimii doi ani. Am avut cazul polițistului pedofil, cazul de la Sinești, cei doi polițiști care au murit la datorie pentru că erau echipați necorespunzator, violențele de la proteste… și, acum, ce vor de la comisia de anchetă? Să vedem cum a câștigat Ghiță contracte cu statul pentru servicii strategice? Să o propună, dar era mai de prisos ca acest Guvern jenant să plece cu totul. Un fel de PSD, prefă-te că muncești! Din păcate, din cauza impostorilor numiți de PSD și ALDE în funcții importante ale statului chiar și oamenii profesioniști nu mai știu să își facă treaba”,a conchis Cristina Prună.

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat, sâmbătă, că va avea de urgență discuții cu liderii grupurilor parlamentare pentru înființarea unei comisii de anchetă care să analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

Șeful Executivului a adăugat că este analizată și posibilitatea emiterii unei ordonanțe de urgență „pentru eliminarea tuturor deficiențelor legislative care vor fi identificate de către grupul de lucru”, precizând că în maxim 15 zile un grup de lucru interinstituțional va avea un plan de acțiune în acest.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel Dragomir, ucigașul Andreei. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...