Cătălin Legănel
01.10.2015
Știri

O adolescentă de 14 ani, care a fugit de acasă, violată și bătută de iubitul unei prietene

O adolescentă de 14 ani, care a fugit de acasă, violată și bătută de iubitul unei prietene
O adolescentă de 14 ani, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a fugit de la locuința părinților săi din Fetești și a mers la o prietenă de-a sa din Cernavodă, a fost violată și bătută de iubitul acesteia, bărbatul fiind arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta a plecat de acasă în 25 septembrie, mama acesteia reclamând dispariția la Poliția Fetești.

Ulterior, fata a mers la o prietenă de-a sa din Cernavodă, care locuia împreună cu iubitul său, Dumitru Enică.

În noaptea de 26 spre 27 septembrie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic pe adolescentă pe motiv că aceasta a întreținut relații sexuale cu un oaspete. De asemenea, bărbatul l-a bătut și l-a amenințat cu un cuțit și pe băiatul respectiv, care a fugit din locuință.

Apoi, bărbatul a continuat să o agreseze pe fată, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, după care a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, în prezența iubitei sale.

Fata a fugit a doua zi înapoi acasă și a depus o plângere la Poliția Cernavodă, povestind ce i s-a întâmplat. Ea a fost supusă și unui examen medico-legal, iar în 29 septembrie Dumitru Enică a fost reținut, pentru viol.

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, Judecătoriei Medgidia, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

 

Inchide