O bătrână s-a aruncat în gol de la etaj, de dorul soțului mort. Femeia se luptă acum pentru viața ei

O bătrână s-a aruncat în gol de la etaj, de dorul soțului mort. Femeia se luptă acum pentru viața ei
SMURD-autospeciala (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 12/08/2022, 20:46
Actualizat: 12/08/2022, 20:46

O femeie de 64 de ani a fost transportată în stare gravă la spital după s-a aruncat în gol de la etajul al patrulea al unui bloc din Pitești, în care locuia singură după decesul soțului.

Femeia, pe nume Eugenia N., a rămas singură după ce şi-a pierdut soţul, iar gândul că va trebui să trăiască fără el a dărâmat-o complet pe femeie, astfel încât a considerat probabil că nu mai are pentru ce trăi și a decis să-și pună capăt vieții.

Tristă și în depresie, ea a plonjat de la etajul 4 al blocului în care trăia. Deşi în stare foarte gravă, femeia a fost preluată de ambulanță conştientă.

În cădere, femeia a suferit politraumatisme prin precipitarem, un traumatism cranian și fracturi de braţe şi la umăr, scrie observatornews.ro.

Femeia este internată în secția ATI a spitalului judetean Argeș și este cooperantă, iar viața nu îi este pusă în pericol cel puțin până acum.

Incidentul s-a produs vineri dimineață în cartierul Războieni din Pitești.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult