O femeie din Sighetu Marmației a primit o factură uriașă la telefon. Ce explicație a primit de la operatorul de telefonie mobilă

O femeie din Sighetu Marmației a primit o factură uriașă la telefon. Ce explicație a primit de la operatorul de telefonie mobilă
Publicat: 28/06/2022, 14:34
Actualizat: 28/06/2022, 14:40

O femeie din Sighetu Marmației a avut parte de șocul vieții când a primit factura la telefon pe luna iunie. Aceasta a ajuns să plătească într-o lună nici mai mult, nici mai puțin de 70.111,19 lei (peste 700 de milioane de lei vechi), în condițiile în care în mod normal plătea în jur de 100 de lei pe lună.

După ce a primit factura femeia s-a dus cu ea la cel mai apropiat magazin de telefonie mobilă pentru a cere explicații.

După câteva ore de așteptare, răspunsul venit prin telefon de la operatorul de telefonie mobilă a fost unul sec și anume că nu este nicio eroare de facturare și că factura trebuie achitată!

Ba mai mult, angajatele magazinului i-au spus că au verificat situația cu superiorii lor și că nu știu care este cauza facturii uriașe, însă au presupus că ar fi vorba despre un virus care i-a atacat telefonul. Astfel, telefonul iniția singur apeluri la prețuri foarte mari pe minut, către numere cu plată de prin alte țări.

În plus, cei de la Orange au blocat complet numărul de telefon până la achitarea integrală a facturii.

Femeia nu s-a mulțumit cu explicația oferită și a luat legătura cu un avocat, care a formulat o cerere în scris către operator prin care cer explicații și așteaptă răspunsul oficial pentru a putea acționa în consecință, transmite presa locală.

Așadar, ce se va întâmpla în final cu această factură, rămâne deocamdată un mister.