O importantă agenție de plasare a forţei de muncă din Asia în România îşi schimbă strategia. Recrutează colaboratori din țara noastră, cu oferte financiare atractive

Redactor:
Dragos Tanase
O importantă agenție de plasare a forţei de muncă din Asia în România îşi schimbă strategia. Recrutează colaboratori din țara noastră, cu oferte financiare atractive
(FOTO: personal-calificat.ro/Work From Asia)

Work From Asia, o importantă companie de plasare a forţei de muncă din Asia în România, a luat o decizie fără precedent, după zece ani de activitate. Este vorba despre implementarea unui nou model de business, care acum vizează direct colaborarea cu personalul din ţară.

Măsura vine în contextul din ce în ce mai accentuat al crizei din această perioadă, când există o deschidere şi disponibilitate mai mare din partea forţei de muncă locale, pentru care compania şi-a propus să realizeze un pachet financiar atractiv, adresabil potenţialilor colaboratori din orice zonă de activitate.

Modelul propus de compania de plasare a personalului presupune colaborarea cu parteneri care, în schimbul unui comision de 10%, să contribuie activ la încheierea contractelor de angajare a forţei de muncă asiatică în România.

,,În plină pandemie am realizat că singura şansă e aceea de a fi creativi şi dispuşi la schimbare, aşa că adaptăm regulile şi deschidem uşa tuturor celor care vor să muncească. Contractele mari, încheiate cu firmele de construcţii, de exemplu, care se traduc prin angajarea a zeci de muncitori asiatici pot fi extrem de profitabile pentru potenţialii colaboratori. Mai mult decât atât, sunt de interes si contractele de aducere a forţei de muncă asiatice pentru fabricile de textile, fermele agricole, firmele de curăţenie, hoteluri şi restaurante, practic tot ce are legatură cu segmentul HoReCa”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, General Manager Work From Asia.

Încă din 2010, ccompania a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business, asigurând forţă de muncă din ţări precum Filipine, Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh.

Work From Asia este parte integrantă a grupului de firme Isrom Group, o agenţie de plasare a forţei de muncă care sprijină muncitorii, monitorizând întreaga lor activitate pe teritoriul României, din momentul intrării lor în ţară, până la plecare.  Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.personal-calificat.ro.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Preotul Francisc Doboș, după ce Papa Francisc a declarat că susține căsătoriile gay: „A răspuns...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide