O polițistă și fostul său superior la spital, după ce femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în abdomen

O polițistă și fostul său superior la spital, după ce femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în abdomen
Publicat: 26/12/2012, 22:43
Actualizat: 27/12/2012, 10:22

O polițistă din Balș, însărcinată în cinci luni, și fostul său superior au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce femeia, care susține că polițistul ar fi violat-o în trecut, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen, Consiliul de Disciplină al IPJ Olt urmând să ancheteze cazul.

Comisarul Gheorghe Barbu, din cadrul Secției de Poliție Balș, a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen și la picioare de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani. Femeia a lucrat în cadrul Secției Balș, comuna Bobicești, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat și obținut mutarea la Secția de Poliție din localitatea olteană Brâncoveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele date a reieșit că, miercuri după-amiază, femeia a mers cu autoturismul său în Morunglav, localitatea de domiciliu a fostului său șef și, sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj, l-ar fi chemat pe acesta în autoturismul său și, în urma discuției cu acesta, l-ar fi înjunghiat, cel mai probabil, cu un cuțit, de mai multe ori în zona abdominală.

Soțul polițistei, care este însărcinată, susține că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme șeful polițistei, care susține că în trecut ar fi fost violată de către fostul său superior și care ar fi depus plângere în acest sens împotriva acestuia.

Soțul femeii spune că a aflat de toată povestea abia în 22 decembrie și că a încurajat-o pe aceasta să depună plângere, lucru care s-ar fi petrecut în data de 24 decembrie 2012, la DIICOT Craiova.

„Nevastă-mea mi-a zis că se duce până la farmacie. Nu știu cum s-au întâlnit, dar i-a zis să nu o mai șantajeze să renunțe la acuzații. Am înțeles că ai încercat din nou să o violeze astăzi (n.r. – miercuri după-amiază), i-a smuls geaca de pe ea, care acum e probă, și am aflat că l-ar fi înjunghiat cumva, dar nu știu cu ce”, a declarat Relu Renghea, soțul femeii.

Poliția nu confirmă însă spusele bărbatului, însă susține că va ancheta cazul nu doar din perspectiva atacului femeii.
„Nu se cunosc circumstanțele. S-a declanșat cercetarea prealabilă și a fost sesizat și Consiliul de Disciplină, care va ancheta cazul. Ambii au fost duși la spitalul din Slatina, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul va fi tratat pentru plăgile tăiate, iar femeii i se va acorda consultație de specialitate, pentru că este însărcinată în luna a cincea. După ce se vor stabiliza, vor fi audiați”, a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Este vorba despre un polițist cu multiple plăgi înjunghiate în zona abdomenului inferior. Nu prezintă risc vital, însă va mai rămâne sub supravegherea medicilor. Deocamdată, este pe Unitatea de Primiri Urgențe, urmând să se stabilească pe ce secție va fi mutat”, a declarat Florin Iordache, managerul Spitalului de Urgență din Slatina.

Polițistul Gheorghe Barbu a mai intrat în atenția presei în luna martie a anului 2010, când a fost filmat în timp ce consuma băuturi alcoolice, după care ar fi plecat la volanul unei mașini. Barbu a fost oprit atunci de un coleg polițist care se afla într-o razie, însă Barbu a fugit pe câmp. El a fost cercetat de către colegii săi pentru sustragerea de la recoltarea de probe bilogice, însă nu a fost sancționat, ci, din contră, la scurt timp ar fi fost promovat.

Georgiana Stănescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja...
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum vrea să scape ucigașul Mirelei de închisoare? Ireal la ce metodă ar putea să...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea