O procuroare din Timiș a făcut LIVE pe Facebook în timp ce conducea, cu un copil pe scaunul din dreapta – VIDEO

Redactor:
Gandul
O procuroare din Timiș a făcut LIVE pe Facebook în timp ce conducea, cu un copil pe scaunul din dreapta – VIDEO
Alina Mirea. procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, a făcut Live pe Facebook la volan, cu un copil pe scaunul din dreapta. Guvernul a adoptat, luni, modificarea prevederilor Codului Rutier care presupune sancționarea drastică a șoferilor care transmit live pe Facebook în timp ce conduc, unul dintre principalele motive ale accidentelor rutiere.

Pe imagini se vede cum Alina Mirea face live pe Facebook în timp ce conduce și cântă, scrie Cotidianul.

La un moment dat, se vede cum în mașină se află și o fetiță, pe scaunul din dreapta, care nu pare să poarte centura de siguranță.

Dacă nu era destul de periculos, procurorul din Timiș aplaudă în timpul melodiei, luând ambele mâini de pe volan.

„Alina ești superbă, dar un sfat prietenesc.. live-ul nu face bine la volan…fă live acasă și te apreciem toți, dar când ești la volan? Ne dai fiori și …te iubim și nu vrem să zicem că te-am iubit”, a comentat un bărbat.

Procurorul nu se află la prima ispravă de acest fel. Într-un alt filmuleț, femeia apare în timp ce conduce și cântă o altă melodie.

În ședința de luni, Guvernul a adoptat noi modificări ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulație provocate de șoferii care folosesc telefonul mobil pentru a transmite live pe rețelele de socializare.

„Astfel, se va interzice ținerea în mână ori folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mișcare. Varianta aflată în prezent în vigoare interzice doar folosirea telefoanelor mobile în timpul mersului”, informează Ministerul de Interne.

Nerespectarea noilor prevederi se va sancționa cu patru puncte de penalizare și amendă cuprinsă între 6-8 puncte amendă.

Foto: Captură

 

Inchide