O româncă a fost acuzată de răpire. Femeia a ademenit un copil cu un suc, apoi l-a sechestrat într-o cameră de hotel

O româncă a fost acuzată de răpire. Femeia a ademenit un copil cu un suc, apoi l-a sechestrat într-o cameră de hotel
Sursă Foto - Twitter
Publicat: 01/08/2022, 18:30

Un copil de șapte ani a fost răpit de o angajată a unui hotel din Creta, Grecia. Femeia de naționalitate română l-a ademenit pe cel mic cu o sticlp de suc și l-a ținut încuiat în camera de hotel mai bine de o oră.

Potrivit presei grecești, românca de 47 de ani a fost reținută de polițiști. Femeia a văzut copilul în timp ce se juca în apropierea hotelului și l-a ademenit în incinta hotelului în care lucra.

Băiatul a stat sechestrat timp de o oră

După ce l-a închis pe copil în camera hotelului, el a stat acolo aproximativ o oră. Băiatul a profitat de ocazie, iar după ce individa a ieșit pe ușă, acestqa a fugit din camera de hotel.

În momentul de față, nu se cunoaște motivul pentru care femeia ar fi recurs la acest gest. Polițiștii greci investighează cazul cu mare atenție pentru a înțelege de ce l-a răpit pe copil.

Părinții celui mic au fost șocați de această întâmplare, însă sunt bucuroși de faptul că băiatul s-a întors teafăr și în siguranță.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase