Oferte Revelion 2014. Sejur de patru zile pe Valea Prahovei, de sărbători, între 430 de lei și 1.900 de euro

Oferte Revelion 2014. Sejur de patru zile pe Valea Prahovei, de sărbători, între 430 de lei și 1.900 de euro
Publicat: 12/12/2013, 15:17
Actualizat: 19/02/2015, 04:56

Oferte Revelion 2014.Hotelierii din stațiunile de pe Valea Prahovei au pregătit de sărbători oferte care pornesc de la 430 de lei de persoană pentru 3 nopți de cazare, de Crăciun, la o vilă din Bușteni și ajung la 1.900 de euro pentru două persoane, pentru 5 nopți de cazare, de Revelion 2014, într-un hotel de lux din Azuga.

Sinaia rămâne și anul acesta una dintre cele mai căutate stațiuni românești pentru petrecerea sărbătorilor de Crăciun și de Revelion 2014. Pentru aceste două perioade hotelierii scot la vânzare, la fel ca și anii trecuți, pachete turistice destinate atât celor cu buget modest, cât și celor dispuși să plătească mii de euro pentru o vacanță.

Spre exemplu, un hotel de trei stele situat în munți, la câțiva kilometri de Sinaia, a pregătit pachete turistice de trei sau cinci nopți. Astfel, de Crăciun, trei nopți de cazare cu masă festivă în ajunul Crăciunului, masă festivă de Crăciun și mic dejun costă 523 de lei de persoană. Pentru Revelion 2014, prețul la același hotel este aproape dublu, respectiv 951 de lei de persoană, iar pachetul cu cinci nopți de cazare de Revelion 2014ajunge să coste 1.500 lei de persoană.

Oferta unui hotel de trei stele amplasat în centrul stațiunii Sinaia este mai scumpă. Astfel, pentru Crăciun, trei nopți de cazare în cameră dublă cu mic dejun bufet suedez, cină și spectacol artistic în seara de ajun, dejun festiv de 25 decembrie, acces la piscină, saună, sală de fitness și taxe locale incluse costă 650 de lei de persoană. La acest hotel copiii între 6 și 12 ani vor plăti 420 de lei, bani în care sunt incluse mesele și un pat suplimentar în camera părinților. Cei care nu plătesc vor dormi în pat cu părinții, iar la masă vor avea loc, dar fără a primi meniu separat. Copiii peste 12 ani plătesc prețul aferent unui pachet pentru adulți.

La același hotel de trei stele din centrul stațiunii Sinaia un pachet turistic cu cinci nopți de cazare costă 1.980 de lei. Acest tarif include mic dejun bufet (cu excepția zilei de 1 ianuarie), cină bufet în 30 decembrie și 2 ianuarie (fără băuturi), cină festivă în noaptea de Revelion, carnaval cu cină în 1 ianuarie, parcare, acces la piscină, saună, sală de fitness. Pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani părinții vor plăti suplimentar 790 de lei, bani în care sunt incluse cinci nopți de cazare în camera părinților și serviciile de masă. Copiii până la 6 ani fără pat suplimentar beneficiază de gratuitate la cazare, iar la restaurant vor avea loc la masă fără meniu. Pentru copiii intre 6 și 10 ani se vor achita doar serviciile de masă, respectiv meniurile cu jumătate de porție, care costă 335 lei de copil.

La hotelurile de patru stele din Sinaia, tarifele pentru pachetele turistice de Crăciun sunt cu câteva sute de lei mai mari decât la cele de trei stele, iar pentru Revelion 2014la aceste hoteluri un pachet turistic ajunge să coste câteva mii de lei de persoană. Astfel, trei nopți de Revelion 2014costă peste 2.500 de lei, patru nopți costă peste 2.900 de lei, iar un pachet turistic cu cinci nopți ajunge să coste 3.200 de persoană, bani în care sunt incluse servicii precum cazare în cameră dublă cu mic dejun și cină festivă de Revelion 2014.

Cazinoul din Sinaia, clădire veche de un secol, care anul acesta a fost introdus pentru prima dată în circuitul turistic și poate fi vizitat contracost, organizează „Revelion VIP Charleston”. Participanților li se impun ca „dress code” ținute de inspirație interbelică, respectiv rochii elegante de charleston, perle și accesorii tematice pentru doamne și frac ori costum negru de seară pentru domni. Oaspeții vor fi primiți pe ritmuri de jazz, charleston și foxtrot și vor petrece în Sala Oglinzilor și Sala Baccara și vor beneficia de meniu și desert VIP, șampanie și foc de artificii la miezul nopții, spectacole cu muzică live și DJ. Costul unui Revelion 2014la cazinou este de 555 de lei de persoană.

Oferte Revelion 2014.Cei care nu au un buget foarte mare pot opta pentru pensiunile din stațiune

Cele mai căutate au fost și anul acesta, la fel ca și anul trecut, vilele cu patru – cinci camere duble, care s-au închiriat pe perioade între trei și cinci nopți de cazare, unor grupuri de turiști care au plătit între 1.500 și 2.500 de euro pentru întreaga vilă. Acestea au fost, de altfel, primele unități de cazare din Sinaia unde au fost făcute rezervări atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion 2014. Proprietarii acestor vile spun că au aceiași clienți de mulți ani, iar în unele cazuri aceștia fac rezervările pentru anul următor imediat ce termină vacanța, detaliile financiare fiind puse la punct ulterior.

Tot la Sinaia, cei care nu știu să schieze pot învăța în tabere de schi și snowboard, unde vor fi îndrumați de monitori. Taberele de schi sunt programate pe două serii, una între 5 și 11 ianuarie, cea de-a doua între 2 și 8 februarie. Prețul unei tabere care include cinci zile de schi și șase nopți de cazare este de 1.230 de lei de persoană. Tabăra include cazare la o pensiune de trei margarete, trei mese pe zi la care se adaugă gustări pe pârtie, transport local, dar și alte activități în afară de aceea de a schia, respectiv săniuș sau tubbing, patinaj, lecții de engleză sau jocuri.

Pe lângă costul taberei, doritorii trebuie să plătească 25 de lei pe zi și pentru închirierea echipamentului de schi, dar trebuie să achite și prețul schipass-ului aferent fiecărei perioade. La finalul taberei, participanții vor primi fotografii pe care să le aibă ca amintire, dar și o diplomă care va fi decernată în cadrul unei seri festive, organizată pentru toți participanții la tabără.

Oferte Revelion 2014.La Bușteni, stațiune care are peste 1.800 de structuri de cazare – hoteluri, pensiuni, vile -, tarifele sunt mai mici decât cele de la Sinaia.

Cel mai cunoscut și mai mare hotel din stațiune oferă anul acesta pachete turistice în camere de două și trei stele, pachete ce includ cazarea cu mic dejun, cina din Ajunul Crăciunului, program artistic, surprize pentru copii de la Moș Crăciun și masa festivă tradițională de Crăciun. Pentru Crăciun, prețurile pornesc de la 520 de lei de persoană pentru un pachet de două nopți într-o cameră dublă de două stele și ajung la 1.000 de lei de persoană pentru un pachet de cinci nopți în apartament. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani se acordă gratuitate la cazare și loc la masă, fără meniu, în restaurant. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani se acordă o reducere de 50 la sută din valoarea pachetului, incluzând și pat suplimentar, în timp ce copiii cu vârste de peste 12 ani vor achita contravaloarea pachetului integral. Site-ul hotelului anunță ca surpriză un concert de Crăciun cu un cunoscut artist român.

De Revelion 2014, tarifele la același hotel sunt considerabil mai mari. Pentru trei nopți, într-o cameră dublă de două stele o persoană va plăti 1.355 de lei, prețul ajungând la 2.150 lei de persoană pentru o vacanță de cinci nopți cu cazare în apartament. Pachetele turistice includ cazarea cu mic dejun, cină în data de 30 decembrie, masa festivă de Revelion 2014cu program artistic divers, brunch pentru 1 ianuarie 2014 și cină festivă de Sfântul Vasile.

Turiștii cu buget mai mic pot alege în stațiunea Bușteni o vilă, unde prețul unui pachet turistic cu trei nopți de cazare pornește de la 430 de lei de persoană, de Crăciun, pentru trei nopți de cazare și ajunge la 825 de lei pentru cinci nopți de cazare într-un apartament. Toate pachetele turistice includ mic dejun, cină în ajun și masă festivă de Crăciun. În aceeași vilă, de Revelion 2014cel mai ieftin pachet turistic, care include trei nopți de cazare cu mic dejun, cină în data de 30 decembrie, masa festivă de Revelion 2014cu program artistic divers, brunch pentru 1 ianuarie și cina festivă de Sfântul Vasile costă 1.000 de lei de persoană pentru trei nopți și poate ajunge la peste 1.500 lei de persoană pentru cinci nopți.

Principala atracție a stațiunii este domeniul Schiabil Kalinderu, care cuprinde două pârtii de schi – Kalinderu I, care beneficiază de o instalație de nocturnă și Kalinderu II. Domeniul schiabil al stațiunii beneficiază de instalație pentru zăpadă artificială. La baza celor două pârtii se află o pârtie de sanie și un parc de distracții, care funcționează atât vara, cât și iarna. Fun Park-ul este dotat cu o sanie-tobogan pe o lungime de 500 de metri, bandă de urcare, baby lift, tubing, carusel, precum și o pârtie artificială de schi cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați.

Oferte Revelion 2014.Stațiunea Azuga, situată la 993 de metri altitudine la poalele Munților Bucegi, are mai multe pârtii dotate cu instalații de înzăpezire artificială, deservite de șase instalații de transport pe cablu, respectiv o telegondolă, patru teleschiuri și un babyschi.

În stațiunea Azuga se află unul dintre puținele hoteluri de cinci stele de pe Valea Prahovei. Într-un astfel de hotel un pachet turistic cu patru nopți de cazare cu mic dejun inclus, dejun tradițional de Crăciun costă de la 848 de euro camera dublă și ajunge la 1.128 de euro pentru un apartament. Turiștii care aleg o vacanță de cinci stele beneficiază de atelier de prezentare și degustare de vinuri, caffe concert, servicii SPA, loc de joacă și activități pentru copii. La același hotel, prețul unui pachet turistic pentru două persoane, incluzând cinci nopți de cazare, cină festivă de Revelion 2014, dejun și cină cu specific vânătoresc în prima zi a anului, program artistic, loc de joacă pentru copii, Revelionul 2014copiilor, acces la SPA, costă de la 1.620 de euro și poate ajunge la 1.900 de euro. Pentru copiii între 7 și 12 ani se vor plăti suplimentar 205 euro pentru întregul pachet, costul suplimentar pentru copii cu vârste între 12 și 18 ani fiind de 350 de euro pe pachet turistic.

Tot la Azuga, hotelurile de patru stele au oferte pornind de la 225 de euro de persoană pentru un sejur de Crăciun, acestea ajungând la 630 de euro de persoană pentru un sejur de Revelion 2014.

De asemenea, un hotel de trei stele aflat la baza pârtiei Sorica are în ofertă pachete pentru Crăciun care includ patru nopți de cazare, la prețul de 750 de lei de persoană în cameră dublă și pachete pentru Revelion 2014care includ cinci nopți de cazare, la prețul de 1.500 de lei de persoană în cameră dublă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie