Oprescu: Am fost un copil care nu a deranjat, am avut mereu 10 la purtare

Oprescu: Am fost un copil care nu a deranjat, am avut mereu 10 la purtare
Primarul general Sorin Oprescu a participat, luni, la deschiderea anului școlar la Școala nr. 98 din sectorul 4 al Capitalei, edilul amintindu-și că a fost un copil care nu a deranjat și care a avut tot timpul nota 10 la purtare.
Publicat: 16/02/2012, 08:52
Actualizat: 22/02/2012, 08:16

Primarul general Sorin Oprescu a participat, luni, ladeschiderea anului școlar la Școala nr. 98 din sectorul 4 alCapitalei, edilul amintindu-și că a fost un copil care nu aderanjat și care a avut tot timpul nota 10 la purtare.

„Am respect pentru părinții care sunt prezenți aici și pentrucei care nu sunt aici pentru modul în care educă copiii și vreau săvă spun că m-a impresionat neplăcut faptul că părinții care lucrautocmai ca să se termine în timp util ultimele finisaje în școlierau foarte tare criticați”, a spus Sorin Oprescu, mulțumindu-leatât părinților, cât și profesorilor, care s-au implicat înultimele activități, astfel încât școala să fie terminată pentrua-și putea primi elevii în prima zi de școală.

Potrivit primarului Capitalei, au fost deschise, luni, 14unități școlare incluse în programul BEI, la fiecare dintre ele mairămânând de efectuat „lucruri minore” comparativ cu lucrurile careau fost făcute.

Sorin Oprescu a explicat că programul BEI era „aproape dereziliere” și a arătat că municipalitatea a reușit să îl continue,edilul precizând că singurele școli cu probleme fac parte dintr-unprogram de 11 școli, singurele din cele 102 aflate în litigiu cuconstructorul, care a câștigat inițial licitația.

„Mai există doar 11 școli, printre care și Școala de Muzică,unde municipalitatea are un litigiu cu constructorul, restulunităților fiind într-o măsură sau alta abordate”, a mai spus SorinOprescu.

Întrebat despre prima zi de școală a lui Sorin Oprescu, dar șidespre comportamentul elevului Sorin Oprescu, primarul a explicatcă nu a fost „un copil obraznic”, fiind un copil care nu a deranjatși care a avut tot timpul nota 10 la purtare.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a inspectat, vineri,șantierele la o școală și o grădiniță cuprinse în programul BEI, eldeclarând că până luni 14 unități de învățământ vor fi renovate,utilate și pregătite pentru începerea noului an școlar.

Potrivit primarului Capitalei, până la sfârșitul acestui an vormai fi gata alte șase unități, dintr-un pachet de 15 școli care seaflă acum în lucru.

Mediafax

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase