Oprișan a fost huiduit la Congresul PSD și a renunțat la discurs. Social-democrat din sală: Ai vorbit urât de toți / Șeful PSD Vrancea: A fost cu premeditare de la organizațiile Olt, Dolj și Teleorman

Publicat: 29/06/2019, 16:27

În momentul când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a ține un discurs, social-democrații au început să fluiere și să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toți”.

Prin urmare, Oprișan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, coborând apoi de pe scenă.

Reacția delegaților la Congresul PSD vine după ce Marian Oprișan a transmis, într-o scrisoare, colegilor din PSD, postată pe Facebook, că nu dorește ca partidul să se mai lase călcat în picioare de „indivizi care și-au bătut joc de România” și să mai întoarcă celălalt obraz.

„Nu vreau să ne mai lăsăm călcați în picioare de tot soiul de indivizi care și-au bătut joc de România. Nu vreau să mai lăsăm vreo minciună să treacă fără să răspundem. Nu vreau ca PSD să mai întoarcă și celălalt obraz. Prea am fost îngăduitori cu unii care n-au făcut nimic la guvernare nici pentru tineri, nici pentru muncitori, nici pentru pensionari. A venit vremea să le spunem adevărul direct în față. Opoziția de azi a dat cele mai proaste guverne de ieri. Așa că să le dăm cu guvernările lor în cap până le vine mintea la loc”, a scris Oprișan.

El a precizat că „PSD vrea justiție la fel pentru toți cetățenii”.

„Evident că sunt probleme mari în Justiție. Dar nu le putem rezolva peste noapte. Trebuie să le explicăm oamenilor punct cu punct. Și să le zicem așa: PSD vrea justiție la fel pentru toți cetățenii”, a explicat liderul PSD Vrancea.

El a conchis că „E iarăși momentul să fim uniți. Să strângem rândurile, să ne adunăm forțele și să mergem iarăși la luptă. Nu luptăm pentru noi, luptăm pentru România. Luptăm pentru cei care ne-au votat, pentru cei care și-au pus speranțele în noi. Luptăm pentru bunăstarea românilor. Pentru respectul pe care părinții și bunicii lor îl așteaptă. Pentru viitorul pe care copiii lor îl merită. Luptăm pentru poporul PSD, luptăm pentru poporul român,. Și, ca de fiecare dată când am fost uniți, sunt convins că vom câștiga. PSD, Victorie!”, arată Oprișan, în textul afișat pe rețeaua de socializare”.

Oprișan, despre huiduieli: A fost cu premeditare de la organizațiile Olt, Dolj și Teleorman

Marian Oprișan a declarat că liderii organizațiilor PSD Olt, Dolj și Teleorman i-au pus pe social-democrați să îl fluiere și să îl huiduiască atunci când a urcat pe scena Congresului. Acesta a precizat că a fost intransigent cu Liviu Dragnea și la fel rămâne și de acum înainte.

„Eu sunt adversar de multă vreme și nu am fost de acord cu ideile lor, i-au pus pe delegați să se răzbune, fiindcă am fost intrasigent față de Liviu Dragnea și voi rămâne în continuare. Poți să vorbești cu fluierăturile a trei organizații despre principiile PSD. Organizația Olt, Dolj și Teleorman. Da cu premeditare, pentru că eu am anunțat faptul că vreau să vorbesc la Congres, încă de aseară în CEx”, a afirmat Marian Oprișan, după ce a început votul candidaților la funcțiile de conducere în PSD.

Liderul PSD Vrancea a adăugat că nu vrea ca PSD să se transforme în Partidul România Mare.

„Aduceți-vă aminte de disputa mea cu Paul Stănescu și cu toți ceilați. Eu nu sunt de acord ca PSD să se transforme în Partidul România Mare. Să fie sănătos. Partidul rămâne unit, indiferent de ceea ce au făcut cele trei organizații azi. Ce ar fi însemnat să pun și eu și colegi de ai mei să punem organizații să fluiere cu cei care nu suntem de acord. Da, a rămas un partid viu. Nu mai contează, Viorica e altceva”, a conchis Oprișan.