Părintele Constantin Necula sprijină un candidat PMP la Senat: „Sper din toată inima să fie un glas vertical…”

Părintele Constantin Necula sprijină un candidat PMP la Senat: „Sper din toată inima să fie un glas vertical...”
Preotul ortodox Constantin Necula, părinte și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu (Foto: Facebook)
Publicat: 10/11/2020, 18:27
Actualizat: 06/04/2021, 15:25

Preotul Constantin Necula și-a arătat susținerea publică pentru Florian Bichir, candidat din partea PMP pentru Senatul României. Acesta apare într-un clip electoral în care spune că speră din toată inima ca Florian Bichir să fie „un glas vertical acolo unde de mult s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr și în istorie al națiunii.”

Preotul Constantin Necula, mesaj transmis lui Florian Bichir: „Un sprijin cu un zâmbet prietenesc pentru planurile pe care le are de îndeplinit”

Preotul Constantin Necula a afirmat în mesajul său că Florian Bichir îi este prieten de nădejde și merită să fie ales, deoarece este „un profesionist cu verticalitate.”

„Un gând bun pentru Florian Bichir, un prieten de nădejde și un profesionist cu verticalitate.  Sper din toată inima să fie și un glas vertical acolo unde de mult s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr și în istorie al națiunii. Un sprijin cu un zâmbet prietenesc pentru planurile pe care le are de îndeplinit”, este mesajul de susținere transmis de Preotul Constantin Necula pentru Florian Bichir, candidat PMP pentru Senatul României.

De cealaltă parte, candidatul PMP pentru Senat s-a arătat onorat de susținerea primită din partea preotului, spunând că părintele Necula „reprezintă modelul hristic al românului absolut.”

„Sunt onorat că o mare personalitate a Bisericii, preotul Constantin NECULA, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, un admirabil mărturisitor al lui Hristos mă sprijină în lupta mea mea politică. Considerat cel mai mare orator, predicator al Bisericii Ortodoxe Române, după regretatul părinte Constantin Galeriu, pr. Constantin Necula reprezintă modelul hristic al românului absolut. Vă sărut dreapta părinte și vă rog să mă țineți în rugăciunile Sfinției Voastre.
Vom învinge! Pentru Neam și Cruce!
România autentică votează PMP”, a scris Florin Bichir pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase