Patru persoane mascate au intrat în casa unei familii din Cluj, dar au fugit când fiul familiei a tras cu pistolul în ei

Patru persoane mascate au intrat în casa unei familii din Cluj, dar au fugit când fiul familiei a tras cu pistolul în ei
Publicat: 14/05/2012, 15:08
Actualizat: 14/05/2012, 15:28

Patru persoane cu cagule pe față au intrat, marți, în locuința unei familii din Cluj-Napoca, având loc o altercație în timpul căreia un membru al familiei a folosit un pistol cu bile pentru a se apăra, iar în urma scandalului două persoane au fost duse la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Anca Sidonia Purdea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că patru persoane au intrat, marți, în jurul orei 9.00, în locuința unei familii de pe strada Venus din Cluj-Napoca, din cartierul Mărăști.

„Poliția a fost anunțată la numărul de urgență 112 că pe strada Venus are loc o altercație între membrii unei familii și patru persoane. O persoană din familie a folosit un pistol cu bile pentru a se apăra. În urma altercației, o persoană din familia atacată și o vecină au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) 1 Cluj”, a spus Purdea.

Polițiștii spun că cele patru persoane care au intrat în locuința familiei respective aveau cagule pe față și au plecat fără să fure nimic.

„Una dintre persoane a bătut la ușă, iar când i s-a deschis, ceilalți trei au pătruns în apartament, unde se afla o familie de trei persoane, soț, soție și fiul de 23 de ani. Fiul a scos un pistol cu bile de cauciuc, pe care din primele cercetări îl deține în mod legal, și a tras, nimerindu-l pe unul dintre atacatori în spate. Cei patru au părăsit locuința în fugă”, a explicat pentru gândul Anca Purdea.

Atacul asupra familiei din Cluj-Napoca a avut loc în urma unui conflict privind tranzacționarea unei mașini, afirmă surse din rândul anchetatorilor, adăugând că familia clujeană vânduse o mașină unor persoane din București care au dorit ulterior să o returneze și să își recupereze banii.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că atacul de marți, de pe strada Venus din Cluj-Napoca, a avut loc din cauza unui conflict în urma unei tranzacții cu o mașină.

Conform surselor citate, familia atacată a vândut o mașină unor persoane din București, acestea din urmă au dorit să returneze mașina și să își recupereze banii plătiți pe ea, dar familia din Cluj a refuzat.

Trei persoane au ajuns, marți, la UPU I a Spitalului Județean Cluj, în urma altercației din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, fiind vorba despre un bărbat cu fractură la nas și leziuni provocate de electroșocuri și de două femei, una cu răni la față și alta care a făcut un atac de panică.

Directorul Spitalului Județean Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat că, în urma atacului, trei persoane au fost internate la UPU I, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu fractură de piramidă nazală și leziuni provenite în urma unor electroșocuri, o femeie cu leziuni la față și o altă femeie, care a suferit un atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit vecinilor, membrii familiei atacate se ocupă cu vânzarea mașinilor aduse din străinătate.

„Am auzit zgomote, am crezut că a aruncat cineva ceva de sus, până la urmă am aflat că a fost o împușcătură. Vecinul de sus a văzut un domn mai grăsuț fugind pe scări și alte persoane cu căciuli negre trase până peste ochi și cu haine negre. Sus, unde au fost împușcăturile, stătea un băiat și am aflat că părinții lui au fost bătuți și băiatul se pare că a tras cu pistolul”, a povestit o vecină.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun