Paul Stănescu le transmite tinerilor să fie pregătiți „cu arma la picior” pentru un nou miting PSD

Paul Stănescu le transmite tinerilor să fie pregătiți „cu arma la picior pentru un nou miting PSD
Publicat: 23/06/2018, 16:02

Stănescu a participat la Conferința de Alegeri a Tineretului Social-Democrat Olt, mulțumindu-le tinerilor pentru prezența și organizarea de care au dat dovadă la mitingul organizat în Capitală.

El a spus că este posibil să fie chemați din nou la București.

„Apreciez foarte mult ce ați făcut și ați avut un moment în care m-am bucurat enorm, mitingul de la București, când v-ați organizat foarte bine și cred că PSD Olt n-a răspuns niciodată așa de bine la un asemenea mare eveniment pe care partidul l-a organizat la nivel național. Am văzut că au fost și persoane mai în vârstă ca mine, dar au fost foarte mulți tineri. M-am bucurat că de la Olt ați venit foarte mulți și fac apelul la voi: să știți că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toții pe scena politică, trebuie să fim pregătiți de fiecare dată «cu arma la picior», este posibil să mergem din nou la București și v-aș ruga să mergem cât mai mulți să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în fața Guvernului, acolo, în Piața Victoriei, care de fapt nu reprezintă interesele națiunii, ci alte interese. Am verificat aceste lucruri și au alte interese, interesele altora. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aș ruga să fiți pregătiți, sunteți tineri, «cu arma la picior», când președintele va fluiera, cu toții să fiți la București”, a declarat Stănescu.

Vicepremierul a spus că anul 2018 este unul crucial, adăugând că următoarea perioadă va fi „decisivă pentru destinul viitoarelor generații din România”.

„Aceasta este marea mea rugăminte, pentru că anul 2018 este nu numai despre Centenar, dar va fi un an crucial în ceea ce înseamnă direcția României și nu cred că spun vorbe mari. Partidul Social Democrat prin programul de guvenare pe care îl are este un program 100% românesc, pe când alții au alte interese, interese de grupuri multinaționale. Dar, interesul nostru unde este? Interesul nostru al României, al românilor, unde este? Eu cred că următoarea perioadă de timp, hai să spunem o lună, va fi decisivă pentru destinul viitoarelor generații din România. O să vedeți că nu spun vorbe mari, o să vă dați seama în scurt timp. Cu toții ne dorim să trăim într-o țară normală, unde la un moment dat am crezut că anormalitatea este nromalul. Tot timpul ne-am dorit să fim echilibrați, dar în momentul în care vezi ce interes au unii, la un moment dat, te revolți, iar revolta nu tot timpul duce la lucruri foarte bune. În perioada următoare, veți vedea ce am vrut eu să zic”, a mai declarat Paul Stănescu.

Liderul social-democraților a afirmat că nu partidele sunt vinovate de nerealizările din ultimii ani, opinând că ele au avut doar guvernarea, „puterea, din păcate, a fost ocultă, a fost în altă parte”.

„Rugămitea mea este să fim uniți cu toții, să fim solidari și așa cum spunea președintele Liviu Dragnea, în mesajul de aseară, să mergem până la capăt. Nu mai există loc de întors, România nu mai are timp să piardă timpul. Nu s-au îndeplinit obiective, autostrăzi, tot ce vreți, pentru că în țara asta au fost unii care n-au vrut să facem lucru, au fost guverne… De fapt, din 2000, nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea. Partidele au avut doar guvernarea, puterea, din păcate, a fost ocultă, a fost în altă parte”, a conchis Stănescu.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
'Ieși afară!' Niculina Stoican și Natanticu, scandal în platou la Antena 1
FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica Andreei Esca, apariție controversată
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Poliția a dat verdictul în accidentul lui Gigi Becali! Lovitură grea pentru miliardar: Ionuț Luțu...
Istoria necenzurată a cântecului care a înmuiat inima dictatorului Nicolae Ceauşescu. „Treceţi, batalioane române, Carpaţii”,...
Surpriza Dacia pentru toți ROMÂNII. Anunțul a fost făcut azi!
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Cum poate fi anihilat în doar două secunde virusul SARS-CoV-2. Descoperirea medicilor din Israel
'Ieși afară!' Niculina Stoican și Natanticu, scandal în platou la Antena 1
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Ziua Naţională a României, SĂRBĂTORITĂ la Constanţa. VIDEO
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Mesaje de Ziua Naţională a României: Citate pentru 1 Decembrie 2021. La mulţi ani, români!
Rareș Bogdan a explodat: Cineva se joacă periculos cu focul! Gestul l-a scos din minți
Lovitură pentru milioane de români. Va fi interzis în următorii doi ani. Directiva UE este...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...