Percheziții la 30 de persoane din Sintești suspectate de ultraj și evaziune fiscală

Percheziții la 30 de persoane din Sintești suspectate de ultraj și evaziune fiscală
Publicat: 14/11/2013, 08:43
Actualizat: 29/07/2014, 19:38

Polițiștii fac joi 25 de percheziții în comuna ilfoveană Sintești, fiind vizate 30 de persoane suspectate de ultraj și evaziune fiscală, potrivit Poliției Române.

La finalul perchezițiilor, suspecții vor fi duși la audieri la sediul Poliției Ilfov.

„Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârșirea de infracțiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracțiuni de natura economică(evaziune fiscală). În paralel se acționează și pentru prevenirea furturilor de energie electrică”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

La percheziții participă 200 de polițiști ilfoveni de la investigații criminale, investigarea fraudelor și ordine publică, precum și jandarmi.

În 23 septembrie, mai multe persoane din Sintești, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe polițiștii și jandarmii care participau la o acțiune, în timpul căreia au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi.

În timp ce polițiștii îl audiau pe șofer și verificau documentele de transport, cealaltă persoană aflată în camion a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea camionului, jandarmii au tras mai multe focuri de armă spre anvelope, pentru a opri mașina. În acel moment au ieșit din curți mai mulți localnici din Sintești, care i-au atacat pe oamenii legii.

În urma altercației, șapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj.

Zece echipaje de poliție și jandarmi au intervenit atunci pentru restabilirea ordinii la Sintești.

Departamentul Eveniment, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase