Andreea Tobias
30.07.2015
Știri

Percheziții la persoane suspectate de cultivare și deținere de ciuperci halucinogene

Percheziții la persoane suspectate de cultivare și deținere de ciuperci halucinogene
Trei tineri din Mureș sunt audiați, joi, de către procurori, fiind suspectați de cultivare și deținere de ciuperci halucinogene, după ce în urma unor percheziții la locuințele acestora au fost descoperite astfel de ciuperci, dar și canabis.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Mureș, trei percheziții domiciliare au fost făcute de către polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Târgu-Mureș, la trei bărbați suspectați că ar fi efectuat operațiuni ilegale cu produse halucinogene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Suspecții au între 27 și 31 de ani și locuiesc în județul Mureș, iar anchetatorii aveau informații că se ocupau de cultivarea, în vederea consumului propriu, de ciuperci halucinogene.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea analizării și confiscării recipiente din sticlă și plastic care conțineau 60 de grame de ciuperci halucinogene, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 30 de grame de ciuperci uscate și 5-6 grame de canabis.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul DIICOT Târgu-Mureș, unde sunt audiați.

×
Inchide