PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României

PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României
PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României / Sursă: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 20/10/2020, 20:41
Actualizat: 06/04/2021, 15:34

PNL transmite că PSD reușește să compromită, prin „toxicitatea” alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituție a României, Consiliul Legislativ.

PNL critică PSD după alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliul Legislativ

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislației României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislația în domeniul justiției, un adevărat torționar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, scrie într-un comunicat transmis marți de PNL.

Potrivit celor din PNL, prin alegerea lui Florin Iordache, PSD arată că nu a înțeles „absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne”.

„Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eșuată din aceste zile de a confecționa imaginea unui partid care s-ar reforma. Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic și nereformabil este tocmai susținerea lui Florin Iordache în poziția de președinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituții și cu speranța de a obține un mandat pe viață și de a profita de configurația actuală a Parlamentului. Legea de funcționare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, a transmis PNL.

De asemenea, liberalii mai transmit că după alegerile din 6 decembrie „vor putea fi deparazitate toate instituțiile statului în care PSD și-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcției publice”.

Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marți în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.