Poliția a stabilit un suspect în cazul fetei ucise și arse pe câmp. Se fac deja percheziții în casa presupusului criminal!

Poliția a stabilit un suspect în cazul fetei ucise și arse pe câmp. Se fac deja percheziții în casa presupusului criminal!
Anchetatorii au stabilit un suspect în cazul femeii ucise și arse pe un câmp din Giurgiu
Publicat: 09/11/2020, 13:20
Actualizat: 09/11/2020, 15:23

Anchetatorii au identificat un suspect în cazul tinerei ucise și arse, la sfârșitul lunii trecute, pe un câmp situat între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor. Polițiștii și procurorii au descins deja la adresa presupusului ucigaș, iar locuința acestuia este percheziționată centimetru cu centimetru.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că anchetatorii au identificat un prim suspect în cazul crimei oribile din noaptea de Halloween.

Conform surselor citate, ar fi vorba despre un client care frecventa salonul de masaj erotic la care lucrase, în ultima perioadă, Mihaela Sabina Mircea, femeia în vârstă de 32 de ani omorâtă cu un corp dur, cel mai probabil o toporișcă sau un satâr, transportată într-un troller și arsă pe un teren viran dintre Ghimpați și Valea Plopilor.

Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au descins la adresa suspectului, unde caută probe.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu nu au confirmat identificarea suspectului, cu toate că, în cursul zilei de duminică apăruseră deja informații legate de faptul că cercul de suspecți s-a restrâns în jurul a două persoane.

Totuși, printr-0 comunicare oficială, procurorii au menționat că „sunt verificate mai multe persoane pe diferite ipoteze”.

De altfel, sursele citate au menționat că persoana în cauză urmează să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Cheia acestei anchete a fost identificarea cadavrului, pentru că, în lipsa unei identități, polițiștii nu puteau contura un cerc de suspecți.

Sabina Mircea ar fi fost sechestrată de criminal

După ce criminaliștii au reușit să reconstituie o amprentă a victmei, moarta a fost identificată cu ajutorul unei baze de date europene, în condițiile în care femeia fusese cercetată, în trecut, de poliția spaniolă.

Ulterior, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române au stabilit anturajul în care se învârtea Sabina Mircea.

Așa au aflat polițiștii că, în ultima perioadă, femeia de 32 de ani a fost angajata unui salon de masaj erotic din centrul Bucureștiului. În continuarea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalul suspect este chiar unul dintre clienții locației respective.

În plus, există suspiciuni că, înainte să fie ucisă, Sabina ar fi fost sechestrată pentru aproximativ patru luni, perioadă în care tânăra nu a mai fost văzută și nici nu a mai trecut să-și vadă băiețelul în vârstă de 8 ani.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult